מי בפורום חוץ ממני?
א אתי אלבכרי New member 22/10/01 #5 אתמול חשבתי לי שהבראתי. ישבתי בערב בבית קפה עם חברה ואופס..הרגשתי את הצמרמורות שוב והחום עלה.. הבוקר..כנראה אילוצים אני שוב בריאה. מקווה שאם אשאר חולה זה יהיה לילות ושבת כי במקצוע שלי זה די בעיה.
אתמול חשבתי לי שהבראתי. ישבתי בערב בבית קפה עם חברה ואופס..הרגשתי את הצמרמורות שוב והחום עלה.. הבוקר..כנראה אילוצים אני שוב בריאה. מקווה שאם אשאר חולה זה יהיה לילות ושבת כי במקצוע שלי זה די בעיה.
א אתי אלבכרי New member 22/10/01 #7 תודה מתוקה. קצת קשה להיפראקטיבית עם אישור מהרופא לשבת בלי לעשות כלום......
ש *שיר New member 22/10/01 #11 אתי, תרגישי טוב ../images/Emo24.gif תנוחי טוב טוב, תשתי הרבה תה עם , ואל תתרוצצי יותר מדי (כהרגלך)...
אתי, תרגישי טוב ../images/Emo24.gif תנוחי טוב טוב, תשתי הרבה תה עם , ואל תתרוצצי יותר מדי (כהרגלך)...
ה הילית* New member 22/10/01 #12 בוקר טוב שירי, רק עכשיו אני עונה לך. לקח לי היום שעה וחצי (!) להגיע לעבודה. הפקקים היו איומים והצפירות חבל על הזמן (ככה זה כשיורדות שתי טיפות גשם בארץ...)
בוקר טוב שירי, רק עכשיו אני עונה לך. לקח לי היום שעה וחצי (!) להגיע לעבודה. הפקקים היו איומים והצפירות חבל על הזמן (ככה זה כשיורדות שתי טיפות גשם בארץ...)
ש שירי71 New member 22/10/01 #8 תרגישי טוב, מקווה שזה לקראת הסוף, ושגם השבתות והחגים יהיו בריאים (אצלך במקצוע, נחים מתישהוא לא?!)