מי גאונה של אבא?!

ferdinand

New member
מי גאונה של אבא?! ../images/Emo9.gif

אתמול הנחתי אותה, על הבטן, על שטיחון שכזה (עם דובים ומרשרשים ומראות) עזבתי אותה לרגע, ומצאתי אותה - על הגב, במרחק מה, מחוץ לשטיחון! הבוקר, כשניסיתי לגזור לה ציפורניים, היא פשוט חטפה לי ת'מספריים! ועוד מש'ו - הקטן שיחק במחשב, ואיכשהו הזיז את ה-toolbar הזה שפה למטה (איפה שה-start button, השעון וכו') הצידה! יש למישהו מושג איך מחזירים את זה בחזרה למטה?!

akavishon

New member
החזרת ה Toolbar למקומו

תעמוד עם העכבר על הטולבר, תן לחיצה ארוכה על העכבר ותגרור לחלק התחתון של המסך.

ferdinand

New member
לא עובד ../images/Emo3.gif

ו-אהה - כן, קוראים אותו - taskbar. בכולופן - תודה.

shno

New member
תזכיר לנו בת כמה הגאונה?

אכן - שלב מרגש מאוד. אני ראיתי בו את השלב הראשון שבו הדבר הקטן הזה מתחיל לגלות סימני עצמאות פיזית (לגבי עצמאות מחשבתית - קטונתי...). זה קרה ביומולדת 3 חודשים - התהפכות מהגב לבטן, ואחרי עוד 10 ימים - התהפכות מהבטן לגב. ומאז היא לא מפסיקה להתגולל.... וזה מקסים לראות שאתה מתרגש עם הגאונה הקטנה אפילו שהיא השלישית אצלך, כאילו מדובר בגאון הראשון... לגבי ה- taskbar - גם אני מכיר את שיטת הגרירה. לא מכיר שיטה אחרת. תוודא שהסרגל לא "נעול" (קליק ימני עם העכבר על שטח "מת" ובתפריט שנפתח לודא שהאופציה "נעל את שורת המשימות" לא מסומנת ב- V).

ferdinand

New member
פאדיחה! ../images/Emo9.gif

יומולדת שלוש - הא?!
היא אוטוטו בת 4
טוב נו, להתהפך, היא מתהפכת כבר מזה זמן מה, החידוש היה למצוא אותה מחוץ לשטיחון במרחק מה
ואם כבר הזכירו פה את ויניקוט (נו?! ילדת כבר?!) הדבר הכי הכי, זה שהיא מתחילה "לגלות" ת'ידיים! להושיט, לנסות (ומדי פעם גם להצליח) לתפוס חפצים! והידיעה שזה לא רק עניין טכני, מוטורי, אלא גם התחלה של אבחנה בעולם שסביבה. הבנה שיש דברים שהם מחוץ לה, שיש עולם שם בחוץ, ושניתן לשלוח יד ולתפוס 'תו!.....

למעלה