מי גבר-גבר?

esterssh

New member
מי גבר-גבר?

כיוון שנודע למנדהו- ותסלח לי תם אם היא התכוונה שאציג זאת בצורה אחרת- על המבצע ההירואי להעברת כחמישה סרטים לרשותי [על מנת שאוכל לצפות בהם], התגייס אף הוא למבצע. מה לומר? הוא מוביל בהפרש ניכר מכל השאר. הן מטובי [כבודו במקומו] והן מלורוצה [כנ"ל]. הוא סיפק לנו מזוודת נפץ- אחת משלוש [!!]- עמוסה לעייפה בסרטים. עם הזמן, כשנפגוש את אותו האיש, נצבור כמות כזו, שנוכל לפתוח חנות לסרטים. אבל יהיה מאד קשה להיות לקוח באותה חנות, כי יהיה צורך לעמוד בסטנדרטים מאד מאד גבוהים שהיא ואני נציב לפונים. מה למשל הוא הביא? לפי סדר הישיבה [כמובן שסרטים "זולים" נועדו לנפח את החנות ולפנות לקהל יעד רחב כמה שניתן]: - אינטליגנציה מלאכותית - גלדיאטור - אפוקליפסה עכשיו - צוללת U-571 - דבר אליה - הפטריוט - אויב בשער - אספן העצמות - נהג מונית - הסנדק [3] - היט - האיש שתבע את אלוהים - ריקוד צמוד - לחישות מלחמה - דם ויין - האיש של היה שם - בארי לינדון - כאוס - הרוח והחושך - קרקס של פושעים - מסיבת רווקים - מיקי עיניים כחולות - הצעה מגונה - אמריקן היסטורי X - אמריקן גאי - הניצוץ - לוק סטוק - שתיקת הכבשים - הבסיס - החיים יפים - מישהו לסמוך עליו - תלמה ולואיז - פרנקנשטיין - סיפור אהבה - ספרות זולה - תנאים של חיבה - רקוויאם לחלום - רוקדת בחשכה מיותר לציין שרוב הסרטים פה הם דיסקים כפולים- מה שמעיד על רזולוציה גבוהה שלהם. אח. החגיגה מתחילה. אני חושבת שהכל יהיה בשליטתה של *היא* אבל ייסקף לזכותי. או להיפך; כרגע העניין הזה לא קריטי. חצי מוחית שלי בתיקון. החצי השני מסטול מעט, זו הסיבה שלא ארחיב על כל העניין כעת. רק צריכה למצוא דרך לשחק עם הזמן שאין לי; מה הסיכוי לחרוש חומר של 13 יחידות [טוב, נוריד 3 יחידות שאני כבר בשלבי סיום שלהם] מההתחלה עד הסוף תוך חודש-מקסימום-חודשיים? אחצ'אק!!!!!! ס'אמ*^&^&*#$@@!!!! יופי. כן. אני חושבת שהצגתי את העניין כראוי, בין טיים. וכן, אני חושבת שלפחות מישהו אחד יוכל ללמוד מהו גבר אמיתי. מהי תעשיית סרטים וכו. ושאלה לאותו גבר [לא אמיתי, לעת עתה]: תגיד, האיש שהראיתי לך היום, שם, נו, נכון שהוא חתיך? טוב, כי הוא גם חכם נורא ויודע; הוא הזכיר לי-לנו את זה היום. נה ונה. מכות? בפעם אחרת שיהיה זמן. אני מחוקה. היו שלום.

לורוצה

New member
מי בתור?

אם כי, אני חייב לציין שיש רק מעטים מתוך הרשימה שהייתי מעוניין לשאול. והסדר שלי הוא קצת אחר: *נהג מונית (לא ראיתי, ונחשב לקלאסי) *רוקדת בחשיכה (שמעתי שהוא שווה אבל קשה) *הניצוץ (אני מנסה להיזכר על מה זה והאם ראיתי את זה ונדמה לי שכן) *אפוקליפסה עכשיו (ראיתי ורוצה שוב) *אינטילגנציה מלאכותית (שמעתי שהוא ממש לומשו, אבל ננסה) *מיקי עיניים כחולות. יש עוד משו ששווה את השעתיים שהוא לוקח?

לורוצה

New member
רגע, אני כתבתי את זה?

אהה, כן. ו"מיקי עיניים כחולות" זה בשביל הגיוון.

esterssh

New member
אני הייתי מוסיפה

- דבר אליה [למרות שאלמודובר הוא פרובוקטור חסר מגדר מיני וכו; בגלל האסתטיקה] - אויב בשער [נשבעת שלא בגל לג'וד לאו אלא בגלל שזה סרט חזק] - האיש שלא היה שם [כי הוא של האחים כהן] - הסנדק 3 [כי הוא סרט יפה; כי הוא של קופולה] - בארי לינדון [כי הוא של קובריק גם כן] - כאוס [בגלל הרעיון] - שתיקת הכבשים [גם הוא קלאסיקה; אני משערת שכבר ראית חלק מהסרטים ולכן לא הזכרת את שמם] - החיים יפים [כי הוא ענק; ואני משערת שראית אותו] - ספרות זולה [כי זה של טרנטינו, ואת זה על בטוח ראית] - רקוויאם לחלום [כי זה סרט גדול!] ולגבי שאר הסרטים שהזכרתי- אלו שלא הזכרת אתה- אני פשוט לא ראיתי ולא שמעתי עליהם בכלל, כך שלא אוכל לומר. בנוגע ל-AI אני יודעת, טובי אמר לך שהוא לא משהו, אבל דווקא אותי הוא מעניין. אבל זו אני. מעבר לכך, בבית יש לי סרטים מהרשימה הבאה [גם כאן לא 100% של איכות]: - קזבלנקה [תרגום אנגלי בלבד] - עיר האלוהים [ברזילאי] - התפוז המכני [קובריק, כמובן] - אמריקן ביוטי - דספרדו [טוב, נו, אבל אפקטים מעניינים] - דוגוויל [פון-טרייר; יפהפה ומעניין] - היו זמנים במכסיקו [ע"ע דספרדו] - דוני דארקו [טוב, כולם ראו; אפיול אני ראיתי פעם שניה, כמו שרציתי מזמן] - ד"ר סטריינג'לאב [קובריק; תרגום אנגלי בלבד] - פארגו [האחים כהן] - מגנוליה [תרגום אנגלי בלבד, אלא אם כן מישהו ישיג לי תרגום עברי] - ממנטו [כל העולם ראה] - אחי, איפה אתה? [האחים כהן] - אודיסיאה בחלל [קובריק; מעניין] - פסיכו [היצ'קוק; קלאסיקה; אתסטיקה בהתגלמותה] - חלון אחורי [תרגום אנגלי בלבד; היצ'קוק] - כלבי אשמורת [טרנטינו] - החוש השישי [כולם ראו] - החומה [פינק פלויד] - נמר, דרקון [אף תרגום עברי שמצאתי לא היה לי טוב, ואין לי מושג איך לסנכרן, ולא ניסיתי ליצור דיליי בלבד] מה שיש ל*היא* לא באחריותי, אבל יש לה אוסף מרשים פי כמה וכמה. היא תצטרך לספר לכם על כך בנפרד, כי אני לא זוכרת את כולם שם. לורוצה, אתה ראשון בתור. קח מספר. לא לדחוף, אנשימים.

esterssh

New member
למה לכזב [=מילה יפה]?

כל אחד יכול לענות את התשובה לגבי עצמו. אני עצמי, מה שיש לי בבית הם סרטים שהורדתי מהאינטרנט או שקיבלתי מ*היא* כדי לצפות בהם פעם ראשונה. סרטים שלא אהבתי- או לא אהבתי במיוחד- מחקתי. למשל ב"בלתי שביר" שהורדתי מתישהו, התעצבנתי כבר מאמצע הסרט, ובסוף החלטתי שלא בא לי לראות את הסרט הזה שוב. בסדר, אז היה מד"ב רך, רעיון יוצא דופן, ביצוע סביר, אבל לא יודעת: פשוט לא חיבבתי. אז מחקתי. כלבי אשמורת חשבתי למחוק, אבל החלטתי בסוף להשאיר את זה כי יש לי איזו חברה שתאהב את הסרט הזה. וכן הלאה. רוב הסרטים שיש לי בבית הם כאלו שאהבתי וראיתי לפחות פעם אחת, וארצה לראות כמה פעמים. אהמ. טוב, חוץ מהתפוז המכני שלא ארצה לראות שוב; לא לבד, בכל אופן [יש סרטים שלא אראה לבד לעולם. למשל אויב בשער, שראיתי כבר פעמיים, ולמשל הפסנתרן שגם ראיתי פעמיים. בעיקר סרטים על מלחמת העולם השניה/ השואה לא אראה לבד לעולם כי יש לי רומן לוהט וגרוע עם הטופיק הזה]. למה שאקח עוד שתי מזוודות נפץ? למה שארצה לראות את הסרטים שהעברת לי [ותודה על כך, שוב; הן במחשב של *היא* ו*היא* צריכה לצרוב אותם מתישהו, או שאראה אותם אצלה, ואם הם יהיו יפים וארצה לראות שוב- אצרוב אותם]? כי הם סרטים חדשים. או סרטים שראיתי פעם אחת וארצה לראות שוב [ע"ע אפוקליפסה עכשיו שראיתי ולא היה לי עד עכשיו]. עכשיו שאני חושבת על זה, רציתי למחוק גם את קזבלנקה [למרות שהוא קלאסיקה וכו], אבל החלטתי להשאיר כי ראיתי אותו רק בתרגום לאנגלית- כך שפספסתי חלק מהמשפטים שלא ידעתי ולא ישבתי לתרגם. כמו כן, סרטים שאני יודעת שחברה אחת שלי [לא *היא*] תרצה לראות. וכו. יאהו. יצאה לי הודעה ארוכה. יופי. זו הסיבה. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ואיזה שיט זה. הפסדנו הערב ועפנו מהפלייאוף. אהמ. אני מתחילה לאבד אמונה באשר לגביע, אבל אולי. והלוואי. אני שונאת כשסולומון משחק כל כך טיפשי- אני רק מוותרת לו מעט בגלל שהוא היה מאושפז ואולי התחרבש משהו. את שפר לא ראיתי מאז שחזר לארץ. חבל מאד. חבל מאד. חבל מאד לאכזב אוהדים שהשחקנים כבר הראו להם מה הם יודעים לתת למענם. העיקר שנשארו טונג'י וקלי עם ידע כלשהו בכדורסל. ואלוהים הטוב ירחם עלינו ויחזיר אותנו לעשתונות לקראת השישי במאי. ויאללה צסק"א!

לורוצה

New member
אמנם הרוב, אבל לא כל הידע שלי

בסרטים בא וקשור לטובי (כמו גם עוד דברים בחיים שלי). על I.A שמעתי כבר מזמן שהוא לומשו. ולגבי השאר: כל מה שפרובקטיבי מינית אני לא אקח, תודה (אגב, יש תמיד ת'קטע שאומרים ש"בנים לא יסתכלו", אז זהו, שברבים מהקטעים הנ"ל מן הראוי שגם נשים לא תצפנה. אם הן בקטעים של הדת, כמובן). אם יש דברים שאת טוענת שהם באמת שווים, אז אני אקח (זה היה תחת הכותרת "כל מה שנראה לך ששווה את השעתיים שהוא לוקח). וזו הרשימה השחורה (שלא תילקח): *החיים יפים, ממנטו, אחי איפה אתה, החוש השישי (כי כמה פעמים אפשר?) *שתיקת הכבשים וכל שאר סרטי האימה (הילד רגיש ולכן לא נהנה מזה) *כל מה שאין לו תרגום עברי ולא ניתן למצוא לו אחד כזה (יש אינטרנט בישיבה, אז גם אם אין על הסרט נוכל להוריד). ובקיצור אנו נעים על הציר בו מצד אחד יש גבעה שלימה שתשמח לחדש את אזפקת הסרטים שלה, לבין הצד השני בו לראות סרטים זה לפעמים תחושה של ביזבוז זמן גם אם הסרט טוב. אגב, במיד ואכן אפתח פה גמ"ח השאלות בישיבה, אני צריך לחשוב על שיטה לגרום לכל הדברים האלה לחזור אלי (יש דיסק תוכנות שלי וסרט שלא ברור לי מה המיקום הנוכחי שלהם. אל דאגה, זה לא מהחבילה החדשה).

לורוצה

New member
אגב, חומץ, לא אומרים "גבר-גבר"

אלא "גב-גבר" לדוגמא: "מה קורה אח שלי גב-גבר גיבור?" (בליווי צ'אפחה ידידותית בכתף)

למעלה