מי גנב את המניפות שלי...? למה אני מתחילה לסרוג 14 מניפות ואחרי כמה וכמה שורות יש לי רק...
ד דניאל 116 New member 15/6/06 #1 מי גנב את המניפות שלי...? למה אני מתחילה לסרוג 14 מניפות ואחרי כמה וכמה שורות יש לי רק...
ש שולי הסרגנית New member 15/6/06 #4 תמיד תתחילי עם עמוד בודד ובסוף עמוד בודד זה שומר לך על שורות ישרות
ד דניאל 116 New member 15/6/06 #7 רקב ליתר בטחון, אם בתרשים השורה מתחילה ב 1 עמוד מניפה .. ןמסתיימת במניפה ן 1 עמוד , אני אמורה לסרוג עמודים נוספים על אלו שבתרשים ?
רקב ליתר בטחון, אם בתרשים השורה מתחילה ב 1 עמוד מניפה .. ןמסתיימת במניפה ן 1 עמוד , אני אמורה לסרוג עמודים נוספים על אלו שבתרשים ?
ד דניאל 116 New member 15/6/06 #9 באמצע שורה יש את כל המניפות בקו ישר אחת מתחת לשניה, הן נעלמות לי בצדדים.
ש שולי הסרגנית New member 15/6/06 #13 למה קודם כל כך לומדים תראי במסרגה אחת היא אפשר להמשיך עם יש טעות כי מגים את הטעות בשורה עבודה השניה אבל על תתיאשי זה יצליח בסוף
למה קודם כל כך לומדים תראי במסרגה אחת היא אפשר להמשיך עם יש טעות כי מגים את הטעות בשורה עבודה השניה אבל על תתיאשי זה יצליח בסוף
ד דניאל 116 New member 15/6/06 #14 ../images/Emo25.gif שולינקה אין לי בעיה בסריגה| ב-2 מסרגות, אבל חפשתי בעיות כנראה, והתחלתי לסרוג ב 1 . עד עכשיו עוד לא ותרתי, ברור לי שדבסוף אני אמצא את הפתרון.
../images/Emo25.gif שולינקה אין לי בעיה בסריגה| ב-2 מסרגות, אבל חפשתי בעיות כנראה, והתחלתי לסרוג ב 1 . עד עכשיו עוד לא ותרתי, ברור לי שדבסוף אני אמצא את הפתרון.
L liat1953 New member 16/6/06 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ת'גלגלתי מצחוק ממך
ד דניאל 116 New member 15/6/06 #11 מבחינתי שאלת מיליון הדולר, אני מאלתרת כל הזמן, אבל לא לומדת כלום,כנראה שאני אשאר כתה