מי גנב את חדת? נא להשיב ת'אבידה לאלתר!

אני נוסע לאזור מחר..אחפשנה...

פנה מתוקה, הנני!

השכמה בשבע וחצי ומאותה דקה עד חמש אחה"צ, דקה לא נחתי. חברה טובה הזמינה לחנכה ואני עזרתי כל היום, קניות, קילופים, קיצוצים ושוב קניות, וריצה הביתה ללמד בסקייפ ושוב אל אורית ואייל מבקש סלט פירות. "סלט ירקות יותר חשוב" אומרת אורית. נו, שאני לא אכין לאייל גם סלט פירות? בטח שהכנתי. בחמש סוף סוף התיישבתי והאורחים הגיעו ובשמונה כל גופי ורגלי דרשו בכל תוקף "הביתה!". אמה מה... סיפרו לי שיש רחוב בעירי, מפורסם וידוע ועתיר פרסים בשל יופי תצוגת הכריצמס שלו.. אז אמרתי לגופי שימתין.. עוד חצי שעה, זה הכל.. מה כבר ביקשתי... וצילמתי. אז הנה קצת תמונות מהבית של החברים שלי שסוף סוף מילאו את הבריכה החדשה שלהם מים ואח"כ תמונות כריצמס. פנה, איי לאב יו.

Sודית

New member
חדונת, מה זה הכל שם לפני הבית שלהם, בחוץ?

איזה יופי זה.....אני מתה על הקיצ' הזה. כאן מקשטים כך ודומה את הויטרינות של החנויות. תענוג להסתובב ולראות את הרעיונות של האנשים עם הקישוטים השונים. והנה חלון של חנות קטנטונת, אהבתי נורא....

כן, הכל לפני הבית, היה שם אחד שסיפר

שלקח לו שבועיים להכין הכל. ויש אנשים שאוספים מיניאטורות של החג, כמו שהבאת.. הנה כמה ממה שראיתי.

צריך איזון בחיים.הנה תמונה מהדלקת נרות היום

והילד עם הנר, שמו ליר (שם חיבה של לירן) הוא תלמיד שלי ליהדות, אזרחות וסתם שיעורים לחיים.

Sודית

New member
ככה זה חדונת, הרגלת אותנו לפינה שלך

כך שאם היא חסרה פתאום, זה מאוד בולט. תמונות יפות....גם אצלי כאן מסביב הכל מקושט מדהים. כל האורות מוארים באלפי נורות ציבעוניות וזה תענוג לטייל בערב, אבל קר. אוסיף גם כמה תמונות משלי.

למעלה