מי האזין לספיישל רונה בגלגלצ?

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
מי האזין לספיישל רונה בגלגלצ?

כאב לי שנגמר ולאחר שעתיים הרדיו שב לשדר לא את רונה
חבל שלא השמיעו את "המעין הזוהר".

SheIIy

New member
הידעתם..?

גלגל"צ משמיעים את 'הללויה', בכל מוצ"ש בשעה 02:00 בדיוק. זוהי לא היתה מקריות.

Sheeesh

New member
הידעתם 2 ?

הם משמעים את השיר של הDoors כל יום שישי ב24:00 בלילה... Whiskey Bar / Alabama Song :)

saint

New member
הקלטתי את רוב התוכנית

אני יכול להעלות את זה אם תרצי

saint

New member
הנה ההקלטה

ההקלטה היתה תוך כדי נסיעה וזה הקלטה באיכות רדיו אז קחו בחשבון תהנו http://rapidshare.com/files/234027323/rona160509.zip.html

misheani

New member
error

Error This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. במלים אחרות, תודה, אבל את יכולה בבקשה להעלות את זה שוב? :)

Dont Panic

New member
שמעתי חלק קצר והיה מעניין מאוד.

קצת היה מוזר שההסברים של רונה היום מוקלטים מראש, אבל היה ממש מעניין. הדיסק נשמע נפלא, אני ממש מצטער שלא יוצא לי להגיע לחנות לקנות אותו.

הקשבתי, היה מוצלח.

בחירת שירים טובה משני האלבומים. מבחינה טכנית, קצת הציק שהראיון איתה היה קטוע כזה, אבל אני מניחה שזה לא היה יכול להיות אחרת מבחינת המבנה של התכנית. היה כיף לשמוע את רונה מדברת על השירים, למרות שרוב המידע לא היה חדש.

למעלה