מי הבוייז שלך? לא יודעת אם פתחתם כבר שירשור כזה.. אבל שתפו פעולההה.. שלי--א=ו=ש=ר=י
R raziela New member 1/1/06 #1 מי הבוייז שלך? לא יודעת אם פתחתם כבר שירשור כזה.. אבל שתפו פעולההה.. שלי--א=ו=ש=ר=י
נ נועוW New member 1/1/06 #5 א../images/Emo23.gifו../images/Emo23.gifש../images/Emo23.gifר../images/Emo23.gifי../images/Emo23.gif
B B a R האחת והיחידה New member 2/1/06 #17 לא שלי זה שרון !!!!אין עליו.... איך שראיתי את הכתבה ב-7 ימים אמרתי הם הולכים להיות להיט ושהוא הכי חתיך ובאמת....
לא שלי זה שרון !!!!אין עליו.... איך שראיתי את הכתבה ב-7 ימים אמרתי הם הולכים להיות להיט ושהוא הכי חתיך ובאמת....
נ נויוש131 New member 1/1/06 #8 אושרייי ../images/Emo99.gif הלייף שילי! חיימשילי אני לא יכולה בלעדיו! הוא ה-מל[א]ך שלי!!
ב ברוש הבובעע New member 1/1/06 #13 ../images/Emo23.gifאושרי-->אהבת חיי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif
א אדווה המאמי New member 2/1/06 #16 כולםםםם!!!! יאוו איזה שאלה מחרפנת זאתתת!!!!! אני לא יכולה לבחור אחד כולם מושלמיםםם..
B B a R האחת והיחידה New member 2/1/06 #18 טוב משהוא אחר כאילו משחק.... אם היית יכולה לבחור גיל שהיית רוצה להיות בו מה היית בוחרת?ולמה? אז אני כבר אענה הייתי רוצה להיות בת 19-20 כדי שאני אוכל להיות עם שרונוש!
טוב משהוא אחר כאילו משחק.... אם היית יכולה לבחור גיל שהיית רוצה להיות בו מה היית בוחרת?ולמה? אז אני כבר אענה הייתי רוצה להיות בת 19-20 כדי שאני אוכל להיות עם שרונוש!