מי הביטל האהוב עליכם?

100police

New member
מי הביטל האהוב עליכם?

נכון שכבר היה את הסקר הזה פה... אבל אני רוצה לדעת מי אוהב את מי, לא מי ההכי אהוד. תוצאות הסקר ינתנו עוד 3 ימים. אז נתחיל איתי... ברור שזה רינגו! RINGO RULZ!

nowhere woman

New member
תשובה../images/Emo70.gif

בתחילת ההכירות שלי עם הביטלס הכי אהבתי את: ג'ון, ג'ורג' ופול..! היום כבר יש לי דיעה יותר מגובשת עליהם והאהוב עליי הוא ג'ון
הוא פשוט מקסים..
הכי פחות אהוב עליו הוא רינגו.. אבל גם הוא מתוק!
ובאמצע נמצאים להם שניי גאונים מדהימים שכאלו..- ג'ורג'י
ופול

מה ההבדל בין אהוב לאהוד?

ודרך אגב, אתה יכול לראות ברשימת חברי הפורום מי אוהב את מי. אה...ואני את ג'ורג' כמובן.

B a m B a m

New member
ברור שזה ג'ון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא ממממממממממממממממש מושלם אני מתה עליו..... ואחר כך רינגו....הוא מזה מתוק!!!!!!

100police

New member
אבל... אבל...

רינגו מקורי, ומצחיק, ומגניב, והוא גאוני, והוא קולי כזה וסטאף...

fenriz

New member
אין על זה ויכוח! ../images/Emo98.gif

השירים הכי יפים בלי שום תחרות אלה של ג'ון,אחריו של ג'ורג..אחריו רינגו..ונידמה לי שיש עוד אחד..אבל לא משנה..

אלרוס

New member
לאחר התלבטות ביןג'ון לפול החלטנו על

ג'ורג' (החלטנו כי אני אוהב לדבר בלשון רבים) אבל אני עדין בעצומה נגד קיפוחו של רינגו

שבלולקה

New member
שלי

ג'ורג', ואח"כ ג'ון. אוף זה נורא קשה, לכל אחד מהם יש פינה בלב אצלי... ההעדפות שלי כרגע יכולות להשתנות...

puchit

New member
חחחח ונצל"ש

איך אפשר להחליט? פעם הכי אהבתי את פול אבל שהם ביחד אי אפשר להעדיף מישהו כי הם מושלמים ביחד..... סדר? נצל"ש- איה שירים יש באנטלוגיה? כי נראה אם יש לי נדירים אחרים סדר? אחלה

100police

New member
אוקיי, אני רואה שיש פה אפליה

אז מעכשיו כל מי שהוא לא מעדיף את רינגו לא מקבל ממני במבה אדומה!

Speed King

New member
לדעתי ה"קיפוח" שיש קלפי רינגו

הוא מוצדק חלקית הרי רינגו לא מוכשר כמו שאר חברי הלהקה הוא לא עושה תצוגות צדהימות בתופים וגם לא כותב כמעט שירים אבל הוא זה שהשאיר את הביטלס לזמן-מה מאוחדים.

shimr31

New member
גורג כמובן!!!

גורג עם הקול החציל! מדהים בקולו. ב-rubber soul וב-revolver וב-let it be.

למעלה