מי הבלש האהוב עליכם

sagiberg

New member
מי הבלש האהוב עליכם ../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif

יש מישהו שלא קרא את ספריה של אניד בלייטון (השביעיה הסודית...), את חסמב"ה או (בגיל מבוגר יותר) שרלוק הולמס ? אז מי הבלש האהוב עליכם. אני מתחילה- שרלוק הולמס לכד אותי באישיותו הבריטית, בחדות המחשבה וכמובן בריחו הנעים של הטבק

tam1989

New member
אני דווקא אהבתי את הבלגי הגוץ...../images/Emo3.gif

הרקולה פוארו, גיבורה של אגאטה כריסטי, וגם גברת מארפל שהיתה מצוינת... רק עכשיו התחלתי לקרוא את ספריו של שרלוק הולמס אז אולי אני לא מכירה מספיק כדי שהוא יהיה הבלש המועדף שלי. וגם ננסי דרו-סדרת הספרים היתה פשוט מצויינת! בקיצר, קשה לבחור.

ננסי דרו... ../images/Emo57.gif

בכיתה ג' קראתי כל ספר שלה שתורגם לעברית ^^; (ואז, בכיתה ה', החלטתי שאני לא אוהבת ספרי בלשים :-X).

Athaclena

New member
איך אכזבת אותי עכשיו

פשוט שנאתי את ננסי דרו. היא הייתה פשוט מעצבנת מאוד, ומושלמת מדי - יודעת לרכוב על סוסים, יודעת לרקוד, יודעת לצייר, יפה, חכמה, אבא עשיר וחשוב, סנובית, מעצבנת וילדת שמנת. לא, ממש לא.

הייתי בת שמונה! ../images/Emo57.gif

יורשה לי לציין כי לפני שלוש שנים ניסיתי שוב לקרוא אחד, ולא עברתי את הארבעים-עמודים הראשונים. לעזאזל, בגיל שמונה גם שיחקתי בברביות! היידה הארי פוטר?

Athaclena

New member
אממ, גיל 8?

לא זוכרת מזה שום דבר כמעט... אין לי מושג מה קראתי אז, אבל זה בטוח לא היה ננסי דרו. טוב, את מקבלת פטור על רקע צעירות.

The Mad Hatter

New member
התשובה המתבקשת-

גם אני אוהבת את שרלוק הולמס. אני זוכרת שקראתי את "חקירה בשני" (ככה קראו לו? אני ממש לא זוכרת. זה היה לפני שנים...בכל מקרה, זה היה משהו עם "חקירה" ומשהו עם שם צבע בגווני האדום) ופשוט הערצתי אותו. אכן. הבלש האהוב עלי והגדול מכולם. ^_^ (למרות שאם להיות כנים, אהבתי יותר את ווטסון, משום מה.)

למעלה