מי הבנות שנוסעות לוומבלי

einavzec88

New member
מי הבנות שנוסעות לוומבלי

אני רוצה להצטרף אליכם ? נראה לם שאפשר עוד להשיג כרטיס? שמעתם על מישהו שמוכר? קניתם כבר כרטיסי טיסה?? אשמח למידע

בואי נתחיל מההתחלה

לאיזה הופעה את רוצה לנסוע? כי יש פה כמה שטסות לתאריכים שונים. המופעים בוומבלי הם בעיקרון מה 30.6 עד ה 9.7 לא כולל ה 3.7 כרטיסים תמיד אפשר למצוא , אם אורלי הצליחה למצוא שבוע לפני ההופעה כרטיס אז אני בטוחה שתצליחי רק צריך לחפש טוב (תעקבי אחרי הפורום הרשמי וקבוצות בפייסבוק שמוכרות אני בטוחה שתמצאי) כרטיסי טיסה - אורלי הילה שירי ואני עוד לא קנינו אבל יש בנות שכן קנו. בקיצור תתחילי עבודת מחקר

einavzec88

New member
אני נראה לי יקנה חבילה של איסתא אבל אני רוצה

להיות על כולל בטיסה ובמלון... תאריך לא משנה לי אני פנויה לאיזה תאריכים את נוסעת?

אנחנו נוסעות מהראשון ליולי עד העשירי ליולי

יש לנו כרטיסים ל 4 הופעות ודיברת עם אוןטור?! אולי אצלם יותר זול?? למרות שאני עדיין בדיעה של לעשות לבד יותר זול

einavzec88

New member
בטוח לבד יותר זול

אבל באיביי אפשר לקנות רק 2 כרטיסים או שכל כרטיס 300 דולר

תבדקי בפייסבוק ובפורום הרשמי

אנשים מוכרים כל הזמן כרטיסים במחירי עלות! אל תקני מאיביי!!

einavzec88

New member
אה נזכרתי שהחבילה של

של איסתא זה מינימום ל2 אנשים... אז זה בעיה

MissPop

New member
אני לא חושבת שזה רק ל-2 אנשים

תבררי איתם לפני, הדיל שלהם טוב, קניתי דרכם. לא נראה לי שתהיה בעיה אם את רוצה לקנות לבד. וגם אפשר דרך און טור, צריך לברר איתם מחירים ההצעה שלהם: עבור כרטיס בלבד –10 יורו ממחיר האתר. עבור חבילה עתידית – 20 יורו הנחה. (מי שקונה כרטיס ואח"כ יוסף חבילה יהנה משתי ההנחות יחד, משמע 30 יורו הנחה סה"כ) החבילות של און.טור כוללת: טיסות העבורת למלון העברות למופע כרטיס להופעה ונציג החברה במקום. ניתן לפנות לרון גינת ולהגיד שאת מפורום טייק ד'את הפרטים שלו: רון גינת | מכירות | [email protected] און.טור | טל: 1-700-70-73-93 | פקס: 03-5214769 קינג ג'ורג' 79, קומה 1, תל-אביב | www.ontour.co.il

למעלה