מי הגבר גבר ש...

kobimori26

New member
מי הגבר גבר ש...

שיסביר לי איך מוחקים קוים כמו בתמונה שצירפתי... גם הבחורות פה יכולות להסביר לי כמובן.

מי הגבר גבר שיוכל לאמר לנו באיזו תוכנה הוא

עובד ויסמן איזה "קווים" הוא רוצה למחוק.

YANIR T

New member
הוא עובד במאיה ורוצה למחוק אדג'ים במודל.

מה שכן אחי תצטרך לומר קצת יותר פרטים כדי לקבל תשובה. מה הכוונה למחוק? ממש למחוק או להחסיר סימון? או סתם להעלים מהתצוגה? ואל תיתן לציניות לדכא אותך...;)

kobimori26

New member
אני צריך..

להחסיר קווים. וזה לא ברור מהתמונה? חשבתי שזה יהיה ברור... אני די צתחיל במאיה ורוצה לדעת איך מחסירים את חלק מהקווים הירוקים ש"עוטפים" את האובייקט.

YANIR T

New member
מקווה שהבנתי...

אתה לוחץ על כפתור ימני ובוחר באדג' אחר כך מסמן את האדג'ים (הקווים) שאתה רוצה למחוק.(כדי לסמן יותר מאחד תלחץ על שיפט) ונותן להם DELETE לפרצוף עם כל הכוח!!! וחשוב לא לשכוח למחוק את הנקודות (ורטקסים בשפתנו) כדי שלא יצאו לך פוליגונים מחומשים. *** פעם הבאה תנסה לדייק בהגדרות בין למחוק ולהעלים או להחסיר וכו... תן בראש..:)

Zattana

New member
דרך יעילה למחוק edge ו-vertex ביחד!

ככה אתה יכול למחוק את כל ההיקף -loop של האדגים שמקיף את האיזור באוביקט שלך: edit שם לבחור- select edges loop tool ואז אתה יכול למחוק אם delete במקלדת- אבל אם אתה מוחק כך תצטרך לסמן את הורטקסים שנותרו או פשוט לסמן את כל הורטקסים במודל וללחוץ על delete כי הורטקסים נשארים גם אם מעיפים את האדג' לכן תלך כדי למחוק ביעילות ל- polygons delete edges ואז זה ימחוק לך גם את הורטקסים שהיו משויכים לאותו אדג שמחקת.

למעלה