מי הגבר והאישה הכי סקסים בעולם

מיטללל

New member
מי הגבר והאישה הכי סקסים בעולם

לדעתכם? (לא כולל ארץ הקודש) ומי הגבר והאישה הישראלים הכי שווים ?

אושר מ

New member
המממ

אני אפתיע קצת. האישה הכי סקסית בעולם היא לדעתי סלמה הייק. הגבר הכי סקסי... הית' לדג'ר. אני מתה על איך שהוא נראה. ועוד אחד הוא קולין פירת' אם כי הוא קצת מבוגר מידי בשבילי:), אבל הוא סקסי בטירוף לדעתי. מבחינת הישראלים... האשה הכי סקסית היא איילת זורר לדעתי, שהיא מדהימה ממש. הגבר הכי סקסי הוא בעלה:). הוא היה מדריך סנובורד כשיצאנו לגלוש, ואלוהים הוא נראה טוב... אז הם עוד היו רק מאורסים. ועכשיו ברצינות.. הגבר הכי סקסי, ואני קצת שבלונית פה לצערי, איתן אורבך לדעתי...

ilana4ka

New member
ווואו שאלה קשה אחותי...../images/Emo22.gif

האישה הכי סקסית.... סלמה הייק. בהחלט מסכימה איתך. הגבר הכי סקסי...טוף...זה כבר נושא עדין חח. אין אחד. יש כמה... ג'וני דפ כושה לי את זה בצורה שקשה לתאר...
בראד פיט כמובן אליל.
ג'וש הארטנט בכלל מהמם. למי שצופה בהכי גאים שיש: גייל הארולד(בריאן) פשוט מ-ד-ה-י-ם.
ויש עוד רשימה ארוכה, אין מה לעשות, גברים זה עם יפה:) הגברים הכי סקסיים בארץ? יהודה לוי-אוף קורס. דודי בלסר, סמי הורי, וגם כאן הרשימה מתארכת לה...

pain is MY love

New member
לדעתי...

האישה הכי סקסית היא אנג'לינה ג'ולי ואין מה לעשות נגד זה.... הגבר הכי סקסי הוא... תופים... מייקל אואן! אני בטוחה שלא כולם מכירים אותו אבל הבן אדם הוא אחד משחקני הכדורגל הכי מוכשרים בעולם ובין היתר הוא פשוט גבר ממיס! ובארצנו הקטנטונת האישה הכי שווה היא גלית גוטמן... ורק בשבל העובדה היא כזאת מושלמת אחרי לידה! והגבר ההורס הוא ללא ספק דודי בלסר! הוא לוקח את המירוץ הזה בהליכה!

sun232

New member
בנות! איך שכחתן את---

איתן אורבך! ואת זה מזהות בדויה ALIAS (מייקל ווהן בסדרה) לא יודעת שם במציאות- קיצר הוא מדהיםםם!

pain is MY love

New member
הוא כבר לא כזה משו..

הוא השמין לאללה וגם הוא אף פעם לא היה מ-ד-ה-י-ם הוא חתיך סוף הדרך אבל יש יפים ממנו....

sun232

New member
לא נכון!!

הוא ירד במשקל... היה עליו כתבה גדולה השבוע בידיעות איזה תמונות!! אחח איזה חתיך!!

sun232

New member
אה

ובנשים- קתרין זיטה ג'ונס!! יש לה מראה מיוחד לאללה! ואיזה מבטא וולשי! ...

ronibh

New member
הבחירה שלי:

האישה הכי סקסית בעולם: אנג'לינה ג'ולי יוווווווווווווו היא פשוט מהממת! האיש הכי סקסי בעולם: ג'ארד ליטו... בקרוויאם לחלום הוא פשוט מדהים!

טוב, אז ככה

בקשר לגברים, אני אישית לא יכול לחוות דעה... למה? ככה... נשים- חוץ מישראל: אנג'לינה גולי. ישראלית: ויק- תגידו מה שאתם רוצים, קוראים לה נינה ברוש והיא ישראלית!!!

קטרפי

New member
אוקיי אס............/images/Emo110.gif

אישה -
יש די הרבה.... אין לי מושג מי הכי יפה אבל הנה כמה
ליב טיילור קתרין זיטה-ג`ונס טיירה בנקס מישל אנג אוון רייצ`ל ווד (היא קצת קטנה אבל לא נורא
) וישראלית - איה קורן מדהימה גבר - אין הרבה גברים שאני באמת יכול להגיד עליהם שהם חתיכים אבל אני יכול להגיד שכיילב רוס (לקס מ"השבט") כן.... בטח כמעט אף אחד פה לא יודע מי זה אז הנה תמונה שלו (אחת התמונות הטובות היחידות שמצאתי)

BloodySkunk

New member
מממ..!

מחו"ל... יש את ג'וני דפ, יו גרנט (כן!!), ניקולאס קייג' (כן!!)... ממ בריאן מהכי גאים שיש :) והבנות.. אממ בר רפאלי.. יעל בר זוהר.. ישראלים... אייל קיציס!, יאיר לפיד.. ובנות.. פיונה אפל.. קתרין זיטה ג'ונס.. אלישיה סילברסטון

le shark

New member
לדעתי-

האישה הכי סקסית בעולם- אנג'לינה ג'ולי כמובן... הגבר, אולי בראד פיט? לאדע
ובישראל- האישה- אממ... יש הרבה- סנדי בר, בר רפאלי... כל מי שיש לה בר בשם. גבר לאדע

למעלה