מי הדאון שחתך אותי בתבור

מי הדאון שחתך אותי בתבור

אתמול בתבור גובה 900מטר עם מצנח רחיפה מיסתובב בתרמיקה ופתאום מגיח דאון מטר ממני מי זה היה???

avron

New member
מה מטר ממך?

רציתי להצטרף, היות ואני לא רואה טוב למטה, ואתה לא ללמעלה, ירדתי כך שתראה אותי. התחלתי שמאלית אליך אבל שראיתי שזה לא עושה לך טוב עזבתי. חתך? אם היתי מצנח או גלשן זה לא היה נראה לך חריג. היה בינינו מרחק של 2 רדיוסים. חבל שלא התעקשתי לעלות שם. היו חסרים לי 50 מטר לחזור למגידו ונאלצתי לשלוף מנוע בדרך מה שדפק לי את הניקוד של היום. אברון

אברון זה היית אתה?? איזה יופי!!

תמיד יפה לראות את הכלי המדהים הזה (דאון) מתרמל. זיהיתי אותך (אופטימוס, גם אותך..) בדרכי לתבור ביציאה מעפולה היית דרומית לתבור (כך זה נראה לי משם) מה היה המסלול? עד לאן טסת? ספר.. זה מעניין לשמוע!!! אחרי שהגעתי כבר לעמדה ראיתי אותך נלחם על משהו חלש, אבל בהיותך בתוך כלי עם ביצועים כל כך טובים, הייתי משוכנע שאין לך בעיה להגיע למגידו.

חגי

New member
המילה "פתאום" מדאיגה אותי

גם בתאונה של התנגשות גלשן מצנח לפני כשנתיים שלוש הופיע המילה הזאת רב הסיכויים הם שהסתכלות סביב היתה מאפשרת לך לראות את הדאון מגיע ולא היית מופתע לראות אותו 2 מטר לידך. אחת הבעיות הקשות ביותר של טיסה עם אחרים היא חוסר במודעות לחשיבות ההסתכלות סביב והבנת המצב האווירי אשר גורמת אחכ לטענות הדדיות של חוסר התחשבות וטענות על טייסים שלא מסתכלים לאן הם טסים.

למעלה