מי הדמות השטנית/מאיימת

sagiberg

New member
מי הדמות השטנית/מאיימת../images/Emo129.gif

ביותר שזכורה לכם ? הדמות שהדירה שינה מעינכם - דמות אדם או חיה או יצור בדוי ?

farseer

New member
הדמות שהכי פחדתי ממנה הייתה

"זה" (פניווייז) מהספר של סטיבן קינג. זה נהג לעשות לי סיוטים, והייתי מפחדת לעצום את העיניים, מחשש שהוא יופיע לידי. אבל גם פחדתי מכמה דמויות מעצבנות במיוחד מ"בית כברות לחיות שעשועים" של אותו הסופר.

*מנסה להיזכר* ../images/Emo57.gif

האמת היא, שכשהייתי בת שתים-עשרה בערך, וקראתי בפעם הראשונה את הארי פוטר השני... ובכן, זה היה באמצע הלילה (לא יכולתי להניח את זה ^^;)
להארי פוטר השני.... וקראתי, ובדיוק הגעתי לקטע שהבסיליסק אומר "בוא... תן לי להרוג אותך... תן לי לשסף אותך..." וכו' וכו' וכו', וזה אשכרה ממש ממש הפחיד אותי ולא הצלחתי להירדם (אז עד שתיים בלילה בערך סיימתי את הספר
). עוד דמויות מטרידות *הולכת לבדוק בספרייה* אחרי בירור עם אימא שלי (יש לי זיכרון קצר) מסתבר שכשהייתי ממש קטנה (שש ומטה) פחדתי מאוד מה"שד הכחול" שב"איתמר צייר החלומות" ומהמפלצות ב"ארץ יצורי הפרא" (אבל כששמעתי את זה לראשונה, הייתי בת שלוש, אז מותר לי!). אבל אני אוהבת את הספר הזה
. חוץ מזה, פחדתי הרבה יותר מכל מיני דמויות בטלוויזיה. במיוחד מהשדים ב"סקובי דו" (אבל זה לא מנע ממני לאהוב את התוכנית הזו ~נורא~
סקובי דובי דוווווו!).

Moondust

New member
הצל מ"הקוסם מארץ ים".../images/Emo41.gif

אי אפשר לומר שהדיר שינה מעיני, אבל כשקראתי את הספר בפעם הראשונה, בכיתה ו', הוא הפחיד אותי מאוד. הרעיון של רשע חסר צורה שקורע אותך לגזרים, אוכל אותך מבפנים ומשתמש בקליפה הריקה שלך כדי לפגוע באנשים העביר בי צמרמורת. גם הליצן מ"זה" היה מבעית, אבל יותר פחדתי כשראיתי את הסרט. אולי כי זה היה בארבע בבוקר ואני הייתי לבד...

john1987

New member
גברת קולטר ואמברידג'

של פיליפ פולמן. מעולם לא פחדתי משום ספר - אבל היא גרמה לי לסיוטים. אמברידג' של רולינג גרמה לי ללקות, לפי הספר החמישי, באמברידג'יטיס כרונית - אני חולם כל יום שאני בריתוק עם אמברדיג'. טוב, ב3 חודשים האחרונים זה פעם בכמה ימים, אבל עדיין!

למעלה