מי הדמות השנואה על הפורום?!

Kagome13

New member
מי הדמות השנואה על הפורום?!

יש תדמות הכי אהובה, אז חשבתי למה לא יהיה גם תדמות הכי שנואה.. אז אממ..לדרג כמו בשרשור של הדמות הכי אהובה

Kagome13

New member
../images/Emo4.gif

רק השם שלה מטמא תפורום.. אוףףף..הלוואי יפול עליה לויתן/פיל/עב"מ..חח!!

../images/Emo46.gif

את לא רציניתתתתתתתתתתתת. למה שנואה??? מה היא עשתה?! >< אממ ובקשר לשאלת הדיון - יש לי נטייה לשנוא את קיקיו. היא פשוט נדחפת, למרות שהיא מוסיפה פילפל לאנימה :)

sintesis

New member
היא קיטשית, מכוערת, ופשוט מעצבנת

אולי נכתוב כל זה שיר?

y a m i girl

New member
איך אפשר?!?!|מדוזה|../images/Emo82.gif

קאגורה רולז! קאגורה לשילטון!

אני ^_____^

יש רק שניים שממש מעצבנים (ואפילו אותם אני לא ממש _שונאת_)- נראקו וסשומארו *חוטפת מכות מפאנגירלז נזעמות*. זהו.

זה שקומונת "שונאי קיקיו" משגשגת

אומר לך משו? וכמובן, *מצה מצה* היא השנואה עלי! *מקריבה את הזונע גנבת הנשמות לפרק הנסגד שהיה היום*

לי Li

New member
המ, אני בהתלבטות

אני חושבת שנאראקו יותר שנוא מקיקיו (למרות שהוא בישי ^^" אבל בפרק הלפני אחרון ציירו אותו ממש מפחיד והוא כבר היה פחות בישי =X) קיקיו גם התחילה להיות שנואה עליי >< חוץ מהם, אין עוד מישהו שנוא ^^" נראה לי

special girl1

New member
אמ....

אני מניחה שקיקיו אחרי הכל, את המפלצות של נאראקו אינו הורג [את הרוב] ויום אחד יהרוג גם אותו... וגם סשומארו לא כל כך מזיק... סתם נלחם מידי פעם עם אינו... אבל מקיקיו קשה להיפטר

chuchi46

New member
הדמות הכי שנואה

נארקו וקיקיו!!! שיירקבו בגיהינום!!!!!!!! אני שונאת אותם- קיקיו סתם רעה ומאז שהיא חזרה היא רק חושבת על להרוג את כל מי שהיא מכירה!!!!!!!!!!!!!!!! נארקו הוא המאניאק והוא תמיד שולח אחרים שיעשו בישבילו את העבודה המלוכלכת!!!!!! שיילכו שניהם לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!

enjye

New member
קיקיו! ../images/Emo46.gif

ומישהו יכול לתת לי קישורית לקומנה של שונאי קיקיו? אני חייבת להצטרף!

למעלה