מי הדמות השנואה

מ.ש.ט

New member
ויסר 3! (כמה צפוי)

סתם! ה"דוד של ג´ייק" (ראו הודעות קודמות) על זה שלקח לקאסי את "הדבר החשוב מאוד"!

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif

בדיוק, הוא כזה נדבק!! ^^ הדמות השנואה עליי היא... נו לא יודעת, אני אוהבת את כולם!
יש כאלה שבמציאות הייתי שונאת אותם (ע"ע ברנשים כמו V3), אבל כל עוד הם רק דמויות בספר זה בסדר... דרך אגב, למי שלא הבין - V3 זה קיצור לויסר שלוש... וגם יש לזה משמעות אמיתית במציאות, לא סתם... דבר מרושע, אכזרי, וקטלני ביותר: זוהי צורת פועל בדיקדוק האנגלי!! אאהההה! *צרחת אימה* לי זה לא יקרה Nagini Potter

niiko

New member
אני שונאת את.. ממ... מממ....

ג´ייק... לא יודעת למה...

lorien

New member
הדוד של ג´ייק?

מה זתומרת הדוד של ג´ייק לקח לקאסי את הדבר הכי חשוב?

יאקומו

New member
היה איזה סיפור בהמשכים...

(הסתכלי עמודים ראשונים) שיש איש שהקשר בינו לבין קאסי וג´ייק ממש ממש מסובך... אז זה הקיצור שלו!

יאקומו

New member
טוב, "הדוד של ג´ייק" הוא קיצור של:

הבן דוד של השכנה ממול הסבא של פקיד הבנק של המוכר בחנות בגדים של הילד של בן דוד נורא רחוק של אימא של אבא של אח של השכן של ריצ´ל שרצה למכור לה מערכת סטריאו של הנ"ל...

מ.ש.ט

New member
נא לקרוא את זה בנשימה אחת...

אני המצאתי את הדוד שלי ג´ייק! אם אני המצאתי אותו אז למה אני שונאת אותו? *נאנחת* פיצול אישיות פיצול אישיות. עוד מעט אני נוסעת!

Nagini Potter

New member
אה, וזה לא-

"הדבר המאוד חשוב", אלא- הדבר המאוד חשוב! ההדגשה חשובה, שיבינו עד כמה הדבר המאוד חשוב הוא באמת חשוב!! אין לי מושג מה הוא, אבל הוא חשוב! לי זה לא יקרה Nagini Potter

assaf com

New member
לנוכח זה שהפורום מתחיל להתיבש..

-אולי ניכתוב עוד סיפורון כזה, הייתי פה לפני איזה חודשיים כשכתבתם את זה וזה היה חמוד אז מה דעתכם??

Nagini Potter

New member
יאללה...

רוצים לכתוב סיפור כזה שבתוך ההודעה כותבים כמה משפטים (שקשורים לאנימורפס) ואז בכותרת כותבים את המילה האחרונה - והבא בתור צריך לכתוב משפט שמתחיל מהמילה האחרונה של הקטע הקודם (בלי לכתוב את המילה עצמה, כי זה כאילו אותו קטע, פשוט להמשיך כאילו היא שם), ואם בסוף פותחים וזה משעשע ביותר.... תסתכלו איך יצא לנו פעם קודמת. אבל נעשה את זה מסודר - צריכים להיות תורות, וכל מי שרוצה להשתתף שיגיב להודעה הזאת ויכתוב בכותרת
.... ורק אני אתחיל!! לא בגלל שאני סנובית, אלא בגלל שתמיד כשמנסים להתחיל משחק כזה אז מישהו מחליט פתאום להתחיל ולא כולם מחוברים וזה... ו.. רוצים שנקבע שעה שכולם יהיו מחוברים ואז נשחק את זה, או שזה כבר מיותר?
טוב, נראה לי שתכננתי מספיק את המשחק שאף אחד עוד לא אמר אם הוא רוצה לשחק אותו
יש לי נטייה להיסחף, אתם יודעים.. לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
אני מתחילה....

אבל כדאי שנחכה קצת שכולם ייראו את ההודעה, כי אני לא יודעת אם כולם נכנסים לכאן כל יום.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
אי אפשר

כי זה משחק עם תורות.. וגם זה לא פייר, כי לא כולם נכנסו וראו והכל.... תאמינו לי, אני יודעת איזה עצבים זה כשמתחילים בלעדיך משחק שאתה גם רוצה לשחק.... במיוחד שבעקרון אי אפשר להצטרף באמצע.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה