מי הוא אותו יוסי קרמר

sigalitbi

New member
מי הוא אותו יוסי קרמר

שמציף את הבלוגיה חדשות לבקרים? אין אפשרות לעצור אותו?

Bezalel P

New member
אבל אני לא יכול כל היום רק לצפות בעדכונים

ולחכות שזה יעלה.

sigalitbi

New member
אבל אתה יכול אולי להכנס לבלוג שלו

ולראות מתי הוא פרסם את הפוסטים. אתמול בלילה כשהעליתי את ההודעה, הבלוגיה היתה מוצפת. לצערי אני לא יודעת איך לצלם את המסך, אחרת הייתי עוזרת לך.

Bezalel P

New member
אני יודע שהוא מפרסם מחדש כל פעם.

זה לא מה שמפריע. מי שלא מעניין אותו לקרוא, שלא יקרא.

wranger

New member
צילום מסך:

1. מוודאים שהקוביה של עדכונים אחרונים מופיעה על המסך. 2. לוחצים על מקש במקלדת שנקרא PrtScn (פרינט סקרין, "הדפס מסך"). 3. הולכים לצייר של חלונות, לוחצים Ctrl+V או "הדבק". 4. אפשר למחוק חלקים לא רלוונטיים בתמונה, כגון חלונות פתוחים אחרים, דברים שאת לא רוצה שכל העולם יראה. 5. שומרים. 6. מעלים לפורום כתמונה רגילה (את זה את יודעת לעשות?). 7. ממציאים שעון שסופר קדימה.

wranger

New member
בצלאל, נראה לי שמתחבא כאן באג קטן

אותו יוסי קרמר, אם הבנתי נכון, מפרסם שוב ושוב רשומות שכבר פרסם בעבר (אפשר לראות זאת לפי התגובות שלו, שהתאריך שלהן מוקדם יותר מתאריך הפרסום). האם לא היה נהוג בעבר שרשומה שהוסרה מפרסום ואז פורסמה שוב (ושוב, ושוב, ושוב...) לא תופיע בעדכונים אחרונים? כי אני לא זוכר בדיוק, אבל פרט לבלוג של יוסי קרמר ראיתי שזה קורה בעוד איזשהו מקום: רשומה שפורסמה מחדש הופיעה שוב (ושוב, ושוב, ושוב...) בעדכונים האחרונים.

wranger

New member
כן.

גם אם לא הייתי רואה אותו כל הזמן בעדכונים אחרונים, עם אותן רשומות שוב (ושוב, ושוב...), אז הרי זו לא הפעם הראשונה ששמו מוזכר בפורום בהקשר של הצפה. כך שאם הוא לא היה מופיע בעדכונים האחרונים אז אף אחד לא היה יודע שהוא מפרסם שוב ושוב ושוב כל הזמן...

Bezalel P

New member
אם אבדוק את זה.

אם מישהו יוכל לתפוס לי צילום מסך כשזה קורה, אני אשמח.

suki da yo

New member
זה לא רק הוא..

משום מה כשלוחצים על פרסום מחדש של רשומה ישנה היא מופיעה בעדכונים אחרונים.. גם לי זה קרה...

siv30

New member
זה לא סתם פרסום

זה פרסום אחרי הצגת רשומה ולחיצה על כפתור פרסם שתחת קוביית הטקסט.

למעלה