מי הולך או רוצה ללכת להופעה במצדה?

sarita4

New member
ההופעה ב11/6 בין שבת לראשון

אז אולי נתארגן וניסע ביחד? כי אני מתה ללכת ואין לי עם מי (זאת לא הבעיה) הנסיעה לשם קצת ארוכה ואם נסע עם עוד אנשים אני חושבת שזה יהיה די כיף אז כל המעוניין בבקשה

kaktusa

New member
גמני גמני גמני!

אני רק מקווה שזה לא... עולה.... הרבה... כסף
אם אני נוסעת, אני מגיעה ממיתר\באר שבע. (אור? אתה פה? יהיה כיףףףףף!) יש אוטובוסים במוצ"ש למקום הנידח הזה, נכון?

חחח לא יודעת לאיזו אור התכוונת אבל

אני פה. מקווה שזה מספיק.
לצערי אני לא יכולה כי אני עובדת ואין סיכוי שאני אגיע בזמן חזרה לעבודה (לוקח זמן רב להגיע לשם וחזרה). אמרת שאת ממיתר? יו אני מכירה שם אנשים. איזה מגניב. ואני חולקת עלייך מיתר בכלל לא מקום נידח

kaktusa

New member
מממ מוזר

חחח התכוונתי לאור... השני (כבר שכחתי את הכינוי שלו :p) אבל כל אור זה טוב
אני לא ממיתר, אני גם מכירה משם אנשים (שזה בעצם אור. השני.
) ואם כולם מכירים משם אנשים, אז מסתבר שזה באמת לא מקום נידח... אוף בלבלתי את עצמי. עזבו, שתיתי יין על בטן ריקה. שתהיה לכולם שבת שלום

glitter8

New member
גמני גמני גמני גמני...

מי שרוצה טרמפ מוזמנת יהיה כיף לנסוע ביחד תהיו איתי בקשר בשבוע הקרוב כי ב 1 ליוני אני טסה לשבוע ענבל 050-7361826

kaktusa

New member
יש למישהו מושג כבר

כמה זה עולה? ואיפה אפשר לקנות כרטיסים? אני חייבת לדעת...

rabenir

New member
../images/Emo124.gifזוהיא הופעה "סגורה".

הופעה סגורה לציבור המורים בלבד. הופעות מסוג זה נקראות גם "הופעות מכורות", ובלתי אפשרי לרכוש כרטיסים, אלא דרך הסתדרות המורים. לגבי הופעה פתוחה במצדה, הרי שאנחנו מנסים לסגור גם השנה, הופעת זריחה, במסגרת פסטיבל ערד. פרטים מלאים בהמשך. ניר

kaktusa

New member
וזה אומר

שההופעה הזאת בכלל לא תהיה הופעת זריחה? כי יש מי שקונה לי כרטיסים... אבל.... אם זה לא בלילה....

למעלה