מי הולך לטקסים ולאיזה?

אני אתחיל

בערב יום הזכרון במידה ולא אתחרט אני אצטרף לחברות ונלך ביחד לטקס יום הזכרון בבית הלוחם בתל אביב, כי אני לא רוצה להישאר לבד בבית ואני לא רוצה לנהוג אז אני לא אסע לאמא שלי ואחזור (אין לי מקום לישון שם) שמעתי מחברות שהיו בשנה שעברה שהטקס יפה ומכובד ואני מקווה שזה לא יהיה יותר מדי אמוציונלי בשבילי ביום הזכרון אני אקום מוקדם, אכין ציוד להופעה בירושלים בערב ואסע לאמא שלי בהרצליה. לבית הקברות אנחנו הולכים ברגל אחרי הטקס וביקור בקברו של חברי לכיתה אני אחזור הביתה ולצערי אצטרך להתארגן במהירות ולהצטרף להסעה שלנו בירושלים שיוצאת כבר בצהריים עקב אילוצי אבטחה במקום אני ממש מרגישה שאין לי יום זכרון השנה

עציון

New member
היום אחר הצהריים אני בהר הרצל

כי היום, ד'אייר נפל אבי בכפר עציון. מחר, יום הזיכרון(שנידחה) אהיה בבית. עם עצמי. לא הולך לטקסים. לא הולך לכל הצרמוניות. ואם נהיה טיפה צינים(כמו רבים מהיתומים) נוכל לראות איך חצי עם מתאבל וחצי עם נוהר בהמוניו לסופרים לקניות בשרים למנגל של יום העצמאות.

elior bm

New member
אחרי הרבה מאד שנים..

החלטתי שהשנה אני הולכת לטקס העירוני בקרית ים (היכן שמקריאים את שמו של אבי.) ומחר לטקס בקרית אתא(שם אבא שלי קבור.)

elior bm

New member
אז ככה..

בערך שהייתי בת 10 הפסקנו ללכת לטקס בקרית ים.. (האחרון שהיינו היה מבזה.) כאשר בכיתה ט' הצטרפתי לצופים העדפתי ללכת עם השבט לטקס העירוני של קרית מוצקין(איפה שאני גרה) -שם כל שנה אנחנו עומדים משמר כבוד. השנה , החלטתי ל"עשות קאמבק" גם אחים של אמא אמרו שבשנים האחרונות הטקס מכבד את עצמו ואת המעמד.. ניראה מה יהיה.

sharon30v

New member
30 שנה אחרי לא הולכת לטקס../images/Emo4.gif

אין לי איך להגיע לטקס יום הזיכרון, נמאס לי לבקש טובות,(אין לי רכב) אבא שלי נהרג לפני 30 שנה שהייתי בת 5, מאז זו המציאות בכל שנה אזכרה, ימי זיכרון ישנו טקס במושב שאבא שלי גדל, ששם הוא החלל היחיד (שישאר כך) והטקס כולו מוקדש לו, אין לי איך להגיע, בפעם הראשונה אהיה בבית בזמן הטקס. האמת שאין לי כוחות נפשיים ליום הזה. שרונה

למיטב ידיעתי

את זכאית לנסיעה בחינם בתחבורה ציבורית עם הצגת תעודה של בת משפחה שכולה פני לאגף השיקום עוד היום בטלפון

sharon30v

New member
איזה תחבורה ציבורית למושב יש בשעות הערב../images/Emo35.gif

אלך מחר לבית הקברות בנהריה לטקס, זה יספיק לי לשנה הזאת, כמו שאמרתי אין לי כוחות. תודה בכל אופן סיגל. שרונה

כוח זה משהו אחר

את זה אני מאוד מבינה, חברה שלי לוקחת אותי לטקס בבית הלוחם הערב כי אני לא רוצה להגיע בכוחות עצמי

את זכאית למונית ספיישל הלוך וחזור ותפני

לארגון המשפחות השכולות משרד הביטחון ממן את זה כל שנה אלינו תמיד מתקשרים ושואלים אם צריך ומתי ומאיפה לאסוף

למעלה