מי הולך לפסק?

*Jennifer*

New member
חברה של חברה שלי אמרה שנגמרו

הכרטיסים. אבל זה לא הגיוני בגלל שבעיתון ראש1 עדין שמים את הפרסומת. ולֶמה? לֶמה אם נגמרו הכרטיסים? אז, אני מתכוונת להתקשר מחר לשאול, ואם עדין יש (והרבה) אני אקנה כבר כשאני אהיה שם.
שמרית.

וכמה עולה כרטיס?

המסיבה היא בפסק זמן ברמת השרון?? איזו מסיבה זו בדיוק? מסיבת ריקודים? מה פליפה וקמילה יעשו שם?? ואיך אפשר להשיג כרטיס?? שלך באהבה, עידודו

*Jennifer*

New member
כרטיס עולה 70 ש"ח

המסיבה היא בפסק זמן ברמת השרון. זה מועדון אז מן הסתם זאת מסיבת ריקודים. פליפה וקמילה יבקרו שם, אני מניחה שהם גם יחתמו או משהו (אם לא אז מה יש להם כבר לעשות שם) ו.. קונים כרטיסים.. איך שבדרך כלל קונים.
שמרית.

bAlBuLa

New member
פחחחחחח.....

הכרטיסים נגמרו כבר ביום השני שהתחילו למכור.. זה היה כל כך ברור שמי שרוצה לקנות חייב לקנות ביום הראשון.. ShAnY

ברבורה

New member
אני הולכת!!!!

חחח קניתי על היום הראשון כרטיס ב70 שקל. איזה כיף לי אני גם יצלם מלאאאאאאאא תמונות ויביא לכם! רק שהסורק שלי ירצה לעבוד... אז ככה יש כמה מפגשי מעריצים אחד ב שש וחצי אחד בשבע ואולי אחד בשבע וחצי לא בטוחה!! אני הולכת למפגש בשש וחצי. ואחרי זה יש מסיבה עד 11... די מוקדם... וזהו :)

הבנתי שהמסיבה בפסק בוטלה

שאמרו לילדים להגיע יותר מוקדם לראות את השחקנים קצת וללכת כי הם מפחדים לעשות מסיבה שיש ריכוז גבוה של קהל.....

G@T

New member
מה??../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

גם זה התבטל??? אבל איך אנשים שילמו להם!! נתן יש לך מידע יותר בטוח?? זה חשוב!!!!!!!! תודה!

charmingirl

New member
אני רוצה להבין משהו:

חייבים עכשיו כרטיס?? כאילו... מה זה משנה אם יש הרבה קהל ועושים את המסיבה בין שרק לראות את השחקנים!?

ברבורה

New member
זובי התבטל!!!

שילמתי 70 ש"ח!!!!!!!!!!!! אם זה מבוטל כמה בלאגן יהיה!!! מה קרה עושים עלינו כסף ואנחנו נשתוק?!?!?!?!?!?

guyt7

New member
איפה זה פסק זמן?

כתובת מדוייקת בבקשה, למי שיש.

למעלה