עכשיו תורי - הביקורת
טוב אנשים, קבלו "ביקורת" על מוצ"ש. למי שלא יודע הייתה הופעה במעבדה בירושלים במוצאי שבת, אז החלטנו ללכת, אחרי שלושה חודשים שלא היינו בהופעה (חברה שלי ואנוכי). מה אני אגיד לכם ? אולי זה הזמן הרב שלא הייתי, אולי זה העובדה שהרבה מים זרמו בנהר בתקופה הזו ונרגעו, ואולי סתם- מה שבטוח - נהניתי מאוד !!! הפלייליסט היה אותו הפלייליסט, אבל נראה לי כאילו ההופעה הייתה מלאת רגש, עוד יותר מתמיד. כל אחד מהשירים נשמע מעולה, הקהל היה לא רע לדעתי- הרבה יותר בוגר מהממוצע, ובכלל. דניאל לא דיבר כל כך הרבה, אבל היה לי הרושם שההופעה זורמת יופי. "כשתחזרי" היה מעולה כרגיל - הוא אמר שזה שיר ש- 80% מהמיילים שהוא מקבל מתייחסים אליו. "היי" היה "היי" (אהמ, לפיקסיז יש שיר שנקרא "hey"...). ואחד הדברים היותר טובים בערב הזה היה הביצוע של "מישהו לרוץ איתו" - אני חייבת להודות, שאחרי ההופעה בטקס האוסקר ששודרה יום קודם, חשבתי שדניאל לא מנגן בשיר הזה (למי שלא ראה- הוא ישב על כסא ושר, אפילו לא היה פסנתר בסביבה), אבל הוא ביצע גרסה שלישית לשיר, עם פסנתר ותופים (אוהבים אותך מתן !), שהייתה גם היא מעולה. ואז עלתה דנה- היא עלתה ושרה איזה שיר שלה באנגלית שאין לי מושג איך קוראים לו, ואחרי זה הם שרו את "רבות הדרכים" ביחד, והיא ירדה, וזהו כזה. אני חייבת להגיד - מהרושם המועט שאני קיבלתי, וזאת אומרת אחת שלא מתחברת אליה (גם אחרי עונה שלמה של "השיר שלנו"...), דנה עדיני תהיה זמרת גדולה - היא הזכירה לי את הזמרות של פעם כמו ג'וני מיטשל, אולי ג'ואן באאז, וכאלה (אין בעד מה דרך אגב...) . וזהו בערך. אני מאוד נהניתי. קבלו המלצה חמה לנסות ולהגיע להופעה כזו- יש בבארבי בשבת הקרובה
תודה דניאל אלה