מי הזוג הכי IN?????

i l0ve u

New member
מי הזוג הכי IN?????

בארץ? ובחו"ל? אני לא ממש יודעת.... מה אתם אומרים על דודי בלסר ומיטל דוהן? {יותר IN מאשר יהוה לוי ואפרת איך שלא קוראים לה}

keren201

New member
וואו.....כמו תמיד

ג'ניפר אניסטון ובראד פיט.... בארץ??? יאה.....אין אחד כזה נראה לי...:)

QueIronia

New member
../images/Emo108.gif בחו"ל:

ג'ניפר לופז ובן אפלק
כמובן...

אור P

New member
כמובן ש...

בראד פיט וג'ניפר אניסטון בחו"ל ובישראל (שליחינו בחו"ל) אקי אבני וסנדי בר

וחיים צינוביץ'?

HELL NO אתה רואה Y בלילה? הוא הפוסי-קאט שלה... משרת! עושה כל מה שהיא רוצה... והוא כזה מכוערררר

כן כן../images/Emo70.gif

דבר ראשון.. אני בת! חיים צינוביצ' הוא באמת הביצ' שלה, אבל אז מההההה.. היא כזאתתתת כוסית

i l0ve u

New member
|../images/Emo13.gif|

בY בלילה הם דיברו על זה יעני שבטלויזיה זה נראה כאילו היא שולטת בו אנערף אז היא עושה לו משהו כמו אולי בטלויזיה זה נראה ככה אבל חיים יודע מי המלך בבית..... חחח חוצמזה אני בעדם בלי עין הרע טפו טפו טפו אבל הם אחלה זוג שבעולם!! חוצמזה שהם מתדמים מאוד לאט אבל הם חולים אחד על השני אני בטוחה!!

חחחחח

ראית את "האוסקר" נכון? בידיוק באותם מילים
חוץ מזה מה זאת אומרת מתקדמים לאט...? את חיה איתם?

i l0ve u

New member
אז זהו שגם הם לא חיים עם עצמם

אני מתכוונת לזה שהם כבר הרבה שנים ביחד והם לא גרים ביחד אני לא מתלוננת כל אחד והקצב שלו ואני לא מכירה אותם ואין לי קשר אליהם ושיעשו מה שהם רוצים אבל אני אוהבת אותם בתור זוג לא יודעת למה אז כזה ... לא יודעת... ואיזה "אוסקר"???

איזה אוסקר!? איזה אוסקר!?

אוסקר סוף עונה 5 של Y בלילה!! בושה לאנושות!!! סליחה אני פשוט מכורה... הראו שם את כל הקטעים שמורן מתייחסת אל חיים חרא (שתוק, סתום, חיים שב בשקט, טמבל, מפגר...) ושבעצם בבית הוא הקובע.... אני יודעת שהוא גר בראשל"צ...

אמממ....

בחו"ל ג'ניפר לופז ובן אפלק וג'ניפר אניסטון ובראד פיט בארץ אקי אבני וסנדי בר כבר אאוט נמאס משני אלה ועכשיו In אייל גולן ואילנית לוי

בלגאנים

New member
צינוביץ' ומורן אייזנשטיין

(או אייזנמן?) בחייכם, זה הזוג שמעניין את כולם בכל מטר שהוא זז

למעלה