מי הזוכה הי ראוי בהישרדות?

tweizer

New member
מי הזוכה הי ראוי בהישרדות?../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

מי לדעתכם הזוכה הכי ראוי בהישרדות? אני לא יכול להגיד אז אני אתן את 5 הגדולים שלי: עונה 1-ריצארד- כי הוא הראשון וכי למרות שהוא חתיכת חרא ולא טרח להסתיר את זה הוא זכה. עונה 7- סנדרה - כי היא עבדה חזק על ליליאן והשתמשה בגוני פיירפליי כדי להוריד ממנה את תשומת הלב, ובכלל מי ציפה ממנה לזכות? עונה 9- כריס- אני ממש לא אוהב אותו, וגם לא את העונה, אבל אני לא יכול להתעלם מהעובדה שהוא נשאר בן יחיד בין 6 בנות שהיו בברית משותפת ובכל זאת ניצח. עונה 10 - טום - כי הוא עשה שם בית ספר לאנשים צעירים ממנו ב-20 שנה. עונה 13 - יול - כי מתחת לכל הפאסון השקט מסתתר לו שם נחש מניפולטיבי לא קטן (והוא לא טרח להחצין את זה כמו ריצארד).

5 הגדולים שלי:

עונה 1- ריצ'רד- איך לא?! עונה 2- טינה- לא יעזור, היא הייתה פשוט גאון! עונה 10- טום. אין מה להוסיף. עונה 12- אראס עונה 13- יול

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי ../images/Emo58.gif

ריצ'ארד טינה ג'נה מורסקה סנדרה טום

Mr Bing 17

New member
שלי..

אראס ריצ'רד ג'נה כריס בריאן [פויה של עונה, אבל מגיע לו...]

Mr Bing 17

New member
אהה וגם [../images/Emo58.gif למעלה וגם פה]

דני.. וטינה... וזהו. אולי גם טום רק.

תתש

New member
שלי

טום- הצליח איפה שקולבי ואוזי נכשלו וזו מחמאה מאוד גדולה. דני- העובדה שהיא לגרום לסטפני להדיח את שתי האנשים הכי קרובים אליה במשחק והיה לה את השכל לקחת אותה לפיינל (היא הייתה עושה את זה אפילו אם רייף לא היה משחרר אותה). יול- בגלל הסיבות שפורטו מקודם וגם למרות שזו ההצבעה הצמודה ביותר מאז העונה הרביעית ובנוסף התמודד נגד אוזי הוא עדיין הצליח. וספיה- אחת הזוכות הכי לא מוערכות מאחת העונות הכי פחות מוערכות בהישרדות. לא היססה לבגוד מאנשים בברית שלה (בוסטון רוב) ידעה למשוך את האנשים הנכונים לברית שלה (פסקל ונליה) ולמרות שהיתה "שקטה" כל העונה היא לא הייתה עצלנית או רכבה על מישהו לגמר. ריצ'רד- השראה לכל הטינות ולפרפליים שבאו אחריו. אם כבר אנחנו מדברים על דברים ראויים, הנה החמישה האנשים שהיו ראויים לזכות אבל לא זכו. רוב ס. מאמזון וסטפני מפלאו וגווטאמלה במקום הראשון. עם שתי אסכולות שונות לגמרי על איך משחקים את הישרדות הם הצליחו להגיע כמעט עד הסוף במשחק, רוב ס. נכשל כי הוא לא ראה בג'נה איום בגלל שהוא היה חרמן. סטפני נכשלה מפני שהיא הייתה צריכה לזכות ב-5 חסינויות רצופות כדי להגיע לגמר של פלאו, ובגווטאמלה היא נסתה לשחק כמו טום אבל נכנסה לפניקה לפני הסוף ובגדה בכל הברית שלה (מה שנראה לי שבעונות המוקדמות היו סולחים עליו כי במאוחרות ההצבעה של המושבעים יותר אישית). אוזי מאיי קוק- לא זכה רק בגלל שהבטיחו ליול שיצביעו בשבילו אם הוא יעיף את ג'ונתן. קולבי מאוסטרליה- בחר באדם הלא נכון לגמר וגם כי ג'רי רצתה לדפוק אותו יותר מששנאה את טינה. פסקל ממרקזיס- בגלל השובר שיווין הכי מטומטם בתולדות הישרדות הוא עף מבלי שקיבל קול אחד נגדו כל העונה. כריסטי מאמזון- לשרוד חודש בג'ונגל זה קשה לשרוד חודש שאתה חירש זה משהו אחר לגמרי.

למעלה