מי הזיז את הגבינה שלי?

P u s s i c a t

New member
מי הזיז את הגבינה שלי? ../images/Emo46.gif

ניסיתי אתמול מדריך חדש. הרשמה מראש. כולם מתלהבים ממנו. אמרתי יאללה. דקה ורבע אחרי שההרשמה נפתחה כבר היו מקומות רק בשורה שלישית. אמרתי - סבבה. בטח יהיה ענק. אז השיעור היה בסדר. לא רואה את עצמי חוזרת לשם אם תהיה לי אלטרנטיבה אחרת. אבל דבר אחד העביר עליי את דעתי וכמעט נקטתי באלימות. אני מדוושת כבר הרבה זמן ויודעת טוב מאוד מה טוב לי ומה מתאים לי, בהתחשב במגבלות השונות. והחצוף, באמצע שאני במצב שלוש אפ על הרגליים, מגיע מאחורי ומשנה לי את הכסא
לא קלטתי אבל כשירדנו לשבת משהו לא הרגיש לי טוב. קלטתי שהכסא לא בפוזיציה הנכונה לי וירדתי באמצע דיווש לסדר אותו. חשבתי לתומי שלא שמתי לב ולא כיוונתי נכון, או שאולי ההברגה השתחררה והוא זז מהמקום. 10 דק' לפני סוף השיעור הוא שוב עושה את הסיבוב שלו מגיע מאחורי ומזיז לי את הכסא כשאני בעמידה. אם לא היה שיר טוב ברקע, ואני לא הייתי באמצע ספרינט, ולא הייתי מחוברת לקליטים, הוא היה חוטף ממני סוליה בראש. בחיים לא נגעו לי בציוד באמצע רכיבה. עליי - זה לא מקובל. מה אתכם? אין לי בעיה עם הערות / ביקורת / עצות ממדריך. אבל אולי יש לי בעיה שאתה לא מודע לה ויש סיבה שהציוד מכוון לא כפי שנראה לך שנכון? בעיניי זו חוצפה. מה אתם חושבים?

חוצפה!!! ../images/Emo5.gif

מעולם לא נתקלתי במדריך שמשנה מצב האופניים בלי לשאול את המתאמן קודם. נהוג שלמתחילים עוזרים בכיוון האופניים, אבל מכאן ועד לשנות מבלי להציע/להגיד...

Tami661

New member
אני חושבת שבמקרה כזה, ראוי ליישם את

המלצות הספר (כן, כן... זה שבנושא
) ופשוט לחפש גבינה במקום אחר
אע"פ שבכל זאת ככה, בגישה של ביקורת בונה, לברר עם אותו מדריך מה הנחה אותו כשעשה מה שעשה. לפעמים... יש דברים שאנחנו כמתאמנים לא מעלים על דעתנו ויש "הפתעות". ייתכן גם שאם תסבי את תשומת ליבו לליקוי הזה, את בסה"כ תעשי לו טובה ואת יודעת... מדריכים הם גם בני אדם, אם בסה"כ הכללי את מגדירה את השיעור "בסדר" והמדריך יכול רק להשתפר ולהוות עבורך אלטרנטיבה נוחה - אז למה לא? הרי כפי שהצעתי בפתיחה
- תמיד תוכלי לחפש את גבינה (או דרך להגיע אליה) אחרת

זו לא חוצפה

זה שיא החוצפה. ופעם הבאה אמרי לו שאם עוד פעם הוא יגע לך באופניים, את מוציאה את הכידון מהמקום ותוקעת לו את זה במקום שהוא לא ישכח. מדריך חייב להסביר, להנחות, לדרוש אם צריך, ואף לאיים בהרחקתו מהאימון עקב אי בטיחות, אבל לא לגעת בכלי ללא רשותו של המתאמן (ובתנאי שלא נגרם לו נזק מיידי).

beeyourself

New member
שיא החוצפה../images/Emo46.gif

אוי לו למדריך שייגע לי באופניים תוך כדי דיווש! ועוד אחרי שרודריגז סידר לי יפה יפה את הכידון במקום שמונע ממני להתפתל שבועות אח"כ מכאבי גב!
אם היה מדריך שהיה לוקח לעצמו את הרשות לגרום לי לכאבי גב - היה שומע ממני וגם לא רואה אותי יותר כנראה...

ואני שמעתי על

מדריך שמוציא לחלוטין את הכסא כשהמתאתנים במצב 3. והשיעורים שלו מפוצצים.לך תבין אנשים. להתלונן בהנהלה לא עוזר,לא להגיע אליו.

shiri 80

New member
אני לא מבינה מה הבעיה שלך

אז הוא הזיז את הכיסא .. פעם הבאה תזיזי את עצמך יותר מהר ולהביא ואתה במהירות בשחרור הכידון .. (לסדר לך קווי ריליס ? ) וברצינות רגע , אכן מיותר אבל אולי רצוי היה שתיגשיאליו בסוף השיעור ותאירי את עיניו . כי אם זה המינוס היחידי שלו שווה תת לו עוד צאנס ... מצד אחד חוצפה מצד שני רצון לטוב.. סביר להניח

P u s s i c a t

New member
צ'מעי...

אין מדריך מושלם. זה לא היה המינוס היחידי. הוא שאמרתי. היה "בסדר" המוסיקה - פצצה. אהבתי. אבל שיעור שלם בדופק ממוצע 131 אומר דרשני. לפחות לי... ולגבי סופה"שיעור... עלינו למתיחות למעלה במכון. גם שם - לפני כולם - תרגיל שהחלטתי לא לבצע מטעמי בריאות... הוא שואל אותי "זהו, התעייפת?" חרב זבק. יצא לי ממנו החשק סופית. מה גם שהייתי חייבת לטוס למטה לשתות משהו למלא מים, לשים מגבת ולתפוס מקום לשיעור הבא. ולגבי הרצון?... את יודעת מה אומרים על הדרך לגיהינום... אתה לא מזיז כסא למתאמן בלי לשאול אותו (על משקל המפתח של חביתוש... ) בטח ובטח לא לפני שאתה מוריד את המתאמנים לשתי דקות ספרינט בישיבה... חצי נחמה (ולא. לא מכירה אותה) אם זה לפני "מנוחה" אבל ספרינט? בעומס? בישיבה? הכסא חיב להיות מכוון בדיוק, אבל בדיוק כמו שהכי נוח ומתאים לך בעולם. הברכיים שלי לא ישכחו לו את זה. (כן. שוב היה מפגש פסגה בין הברך שלי לברז
) אולי אם אראה אותו שוב ו/או אאלץ להכנס לשיעור שלו - אעיר לו לפני. אבל הפעם החתולה היתה טעונה מדי בבעבוע דם רומני משובח בשביל לדבר בהגיון ורוגע הולמים...

הזאהיר

New member
איש איש באמונתו יחיה.....

השאלה מי ישאר עם אמונתו זו של המדריך?! רק "בתולי ספינינג", דור חדש שלא ידע נביא בעירו, וגם אז אולי, כי תמיד רוצים לטעום עוד מעץ הדעת ויראו כי טוב יותר..... לא לשאול אותו למה עשה לך כך או אחרת....... בייחוד שגם מסתבר מתגובה אחרת שגם דופק לב הוא לא יודע להרים משו! זהו, ניסת והמשכת הלאה......הביה"ס של החיים, לא?! למה לבזבז אנרגיה מיותר!?

למעלה