P u s s i c a t
New member
מי הזיז את הגבינה שלי? ../images/Emo46.gif
ניסיתי אתמול מדריך חדש. הרשמה מראש. כולם מתלהבים ממנו. אמרתי יאללה. דקה ורבע אחרי שההרשמה נפתחה כבר היו מקומות רק בשורה שלישית. אמרתי - סבבה. בטח יהיה ענק. אז השיעור היה בסדר. לא רואה את עצמי חוזרת לשם אם תהיה לי אלטרנטיבה אחרת. אבל דבר אחד העביר עליי את דעתי וכמעט נקטתי באלימות. אני מדוושת כבר הרבה זמן ויודעת טוב מאוד מה טוב לי ומה מתאים לי, בהתחשב במגבלות השונות. והחצוף, באמצע שאני במצב שלוש אפ על הרגליים, מגיע מאחורי ומשנה לי את הכסא
לא קלטתי אבל כשירדנו לשבת משהו לא הרגיש לי טוב. קלטתי שהכסא לא בפוזיציה הנכונה לי וירדתי באמצע דיווש לסדר אותו. חשבתי לתומי שלא שמתי לב ולא כיוונתי נכון, או שאולי ההברגה השתחררה והוא זז מהמקום. 10 דק' לפני סוף השיעור הוא שוב עושה את הסיבוב שלו מגיע מאחורי ומזיז לי את הכסא כשאני בעמידה. אם לא היה שיר טוב ברקע, ואני לא הייתי באמצע ספרינט, ולא הייתי מחוברת לקליטים, הוא היה חוטף ממני סוליה בראש. בחיים לא נגעו לי בציוד באמצע רכיבה. עליי - זה לא מקובל. מה אתכם? אין לי בעיה עם הערות / ביקורת / עצות ממדריך. אבל אולי יש לי בעיה שאתה לא מודע לה ויש סיבה שהציוד מכוון לא כפי שנראה לך שנכון? בעיניי זו חוצפה. מה אתם חושבים?
ניסיתי אתמול מדריך חדש. הרשמה מראש. כולם מתלהבים ממנו. אמרתי יאללה. דקה ורבע אחרי שההרשמה נפתחה כבר היו מקומות רק בשורה שלישית. אמרתי - סבבה. בטח יהיה ענק. אז השיעור היה בסדר. לא רואה את עצמי חוזרת לשם אם תהיה לי אלטרנטיבה אחרת. אבל דבר אחד העביר עליי את דעתי וכמעט נקטתי באלימות. אני מדוושת כבר הרבה זמן ויודעת טוב מאוד מה טוב לי ומה מתאים לי, בהתחשב במגבלות השונות. והחצוף, באמצע שאני במצב שלוש אפ על הרגליים, מגיע מאחורי ומשנה לי את הכסא