מי הזיז את הפיליס שלי?

python 4

New member
מי הזיז את הפיליס שלי?../images/Emo46.gif

או: הסיכום השבועי שלי.. אם כן, יש לנו יורשת לשרון! אחרי עשרות שנים שבהם ראינו אותה מסתובבת עם הפרצוף מלא הרחמים העצמיים שלה, סוף סוף שרון עושה מעשה-פיליס והולכת להתנחם בזרועותיו החסונות של דייגו ("דה רול אוף דיאגו וויל בי פלייד ביי ג'יימס וואהן" - שמעתי את המשפט הזה 5 פעמים היום, בתחילת כל פרק. למה הם מתעקשים להזכיר לנו שהחליפו את דייגו בכל פרק? גם ככה לאף אחד לא אכפת - מי זה דייגו בכלל?). אבל לא לדאוג! יש לנו שרון חדשה בשכונה - דמות חדשה שטרחה 5 פרקים לא לעשות דבר מלבד להסתובב עם פרצוף מלא רחמים עצמיים במיטב המסורת השרונית. וכמה אירוני זה שבעוד ששרון עשתה מעשה פיליס, פיליס היא זו שעשתה מעשה שרון? למה הרסו לנו את פיליס? איפה פיליס הישנה (פיליס 2
) התחמנית, הנקמנית, הרצחנית, פיליס שנעלה את מייקל בתא המטען, פיליס ששמה דיונון במיטה של כריס ופול, פיליס שגנבה לדני את בנו (איך שגלגל מסתובב) - איך קרה שפיליס הרעה של פעם התחלפה בדמות שנראית כמו פיליס, אבל כל פעם שהיא פותחת את הפה זה רק בשביל לבכות "אוי כמה רעעעע לי.. ג'ק..
קייל..
דניאל...
ג'ינה..
" - פיליס של פעם היתה נועלת את ג'ק בתא המטען, שמה דיונון מתחת לכרית של דייאן, והולכת לשכב עם בילי סתם בשביל הנקמה. אומנם דמויות צריכות להתפתח - אבל ההתפתחות הזו מהדמות הרעה לדמות הבכיינית הוא לא מתאים, לא הולם, ומעציב מאוד! האם זה סופה של פיליס כמו שהכרנו אותה?

python 4

New member
ועוד משהו - הקטע הכי מצחיק אי פעם

מעטים הם הרגעים הקומיים בצח"מ, אבל אחד כזה היה ממש בסוף הפרק החמישי של השבוע - שגרם לי לפרוץ בצחוק מתגלגל. הסיטואציה: פול נכנס לביתו מוכן ומזומן לעוד לילה לבד. כשלפתע.. קולות מחדר האמבטיה! בלי להתבלבל פול שולף את אקדחו, ואז כאילו היה דניאל קרייג
בסרט החדש של "ג'יימס בונד" הוא מתגנב עם אקדח שלוף ומסתער על האמבטיה על מנת להרוג את הטרוריסטיים המרושעים שבוודאי מסתתרים שם ומתכננים את ה- 11 בספטמבר הבא. כמובן שזו היתה כריס הענוגה
- למרבה המזל פול לא הספיק לירות לפני שהבלונד סינוור את עיניו. זה היה הקטע הכי מצחיק, אולי מאז שאיב הווארד שמה רגל לניקי אי שם ב- 84!

venustudent

New member
לא ממש מסכימה

נכון שהדמות של פיליס השתנתה מאז פיליס הישנה (שהייתה לא רק "פיליס 2" אלא גם מישל סטאפורד שלנו), אבל עם כל הבכיינות שלה היא עדיין תככנית, רק בסגנון מעודן יותר... בכלל, לי כל הסיפור עם המשמורת נראה הרבה יותר פשוט: אם היו שולחים עובד סוציאלי לתצפית על ג'ק ופיליס עם קייל (כמו שעשו במשפטים על קאסי ו...דניאל), היו רואים שפיליס בקושי פוזלת לעבר התינוק, וזה בטח אמור להשפיע על ההחלטה אם לתת לג'ק ופיליס משמורת עליו... ולגבי דיאגו- ההחלפה שלו די עיצבנה אותי, לדיאגו הקודם היה יותר אופי ויותר מזה, הוא אמור להיות היספאני, לא? חבל שדווקא כשהעלילה עם הדמות מתפתחת מחליפים אותו למישהו אחר.

sergew2

New member
ד"א...

הדיאגו החדש משחק ב"בית חולים כללי", אם מישהו רואה=) ואני מסכים עם העניין הזה, הדיאגו הישן היה יותר מתאים לתפקיד...היה משהו במראה שלו.
לגבי פיליס, היא קצת התרככה, אבל עדיין נשארה תחמנית...(זוכרים את עניים הפאה?), רק שכבר לא באותן רמות קרימינליות כמו פעם...

למעלה