שמלת תחרה1 Well-known member 22/9/20 #3 נכתב ע"י נסיך.333: יש מלא אפשרויות, חוה, הנחש, וילהלם טל, רובין הוד, המלכה, המכשפה של עמי ותמי, הנסיכה שאכלה אותו ג'ובס, נראה לי ששלגיה בעצמה, הנחש לא של צ'יצ'ולניה??? לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י אפרת10512: צפה בקובץ המצורף 3954 לחץ כדי להרחיב... המכשפה
נכתב ע"י נסיך.333: יש מלא אפשרויות, חוה, הנחש, וילהלם טל, רובין הוד, המלכה, המכשפה של עמי ותמי, הנסיכה שאכלה אותו ג'ובס, נראה לי ששלגיה בעצמה, הנחש לא של צ'יצ'ולניה??? לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י אפרת10512: צפה בקובץ המצורף 3954 לחץ כדי להרחיב... המכשפה
חורזת באהבה Well-known member מנהל 22/9/20 #4 נכתב ע"י אפרת10512: צפה בקובץ המצורף 3954 לחץ כדי להרחיב... לערכתי האיש עם המחשב.
משתפרת1 Well-known member 22/9/20 #5 נכתב ע"י אפרת10512: צפה בקובץ המצורף 3954 לחץ כדי להרחיב... סטיב ג'ובס. שילם בזול
נ נסיך.333 Well-known member 22/9/20 #2 יש מלא אפשרויות, חוה, הנחש, וילהלם טל, רובין הוד, המלכה, המכשפה של עמי ותמי, הנסיכה שאכלה אותו ג'ובס, נראה לי ששלגיה בעצמה, הנחש לא של צ'יצ'ולניה???
יש מלא אפשרויות, חוה, הנחש, וילהלם טל, רובין הוד, המלכה, המכשפה של עמי ותמי, הנסיכה שאכלה אותו ג'ובס, נראה לי ששלגיה בעצמה, הנחש לא של צ'יצ'ולניה???
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 23/9/20 #6 לפי מה שלמדנו בשיעורי תנ"ך, הבנתי שהנחש פיתה את חווה. עכשיו אני רואה שהוא פיתה גם את המלצר. הנחש היה כנראה איזה מתרומם. חבל שלא ציינו את זה בתנ"ך.
לפי מה שלמדנו בשיעורי תנ"ך, הבנתי שהנחש פיתה את חווה. עכשיו אני רואה שהוא פיתה גם את המלצר. הנחש היה כנראה איזה מתרומם. חבל שלא ציינו את זה בתנ"ך.