מי החברים שלו ומי החברים שלי...

rolan

New member
מי החברים שלו ומי החברים שלי...

היום היתה שבת מופלאה האביב פרץ לו באחת יצאנו לדרך.... נוסעים לחברים של אוהי חברים שכבר המון זמן רצה להכיר לי חשוב לו... להכיר לי את משפחתו, חבריו, נוף ילדותו... בילינו אצלם מספר שעות בכייף, שיחה, סיפורים, צחוק וקפה בחזרה הביתה שוחחתי עם סייחה, לברר מצבה, מיקומה ואם היא עדיין אוהבת את אמא... שאלה איפה אנחנו, סיפרתי לה שנסענו לחברים של אוהי. כשסיימתי את השיחה, העיר לי אוהי, אלה לא חברים שלי, אלה חברים שלנו... ולמה אני מספרת את הסיפור?... כשהתגרשתי נגרמה לחברי מבוכה לא קטנה, ולא באשמתי... הם לא כל כך ידעו למי להישאר נאמנים. אני, שאיני נוטה לאסוף לי חברים רבים מדי, חיכיתי בסבלנות בצד, לא נדחפתי ונתתי להם לבחור... חלקם נשארו ביחסים טובים איתי, חלקם איתו ועוד חלק נעלם כליל... היום לאחר כל כך הרבה שנים, כבר יש לי חברים חדשים, נוספים, יש לי חברים שאוהי הביא איתו... ואיך זה אצלכם?...

נקודה מעניינת וכאובה.

אני לא איש של חברים. אין לי חברים רבים ומעולם לא היו לי. זוגתי שתחיה דווקא כן. אבל מאז שאני בתמונה, השתנו לה הקשרים עם החברים הקרובים. קצב ההתראוּת ירד ומספר החברים הצתמצם, ובאופן כללי הקשרים פחות פעילים מאשר היו. אני יודע שלי קשה עם המחשבה שבגללי נפגע משהו שהיה חשוב לה מאוד ומן הסתם עדין חשוב לה.

*יערית

New member
חברים וחברות יקרים../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif

מאז גרושיי נוספו לחיי עוד מיניין של חברים בעיקבות מפגשים בפורום שאני פעילה בו, כך גם לבן זוגי ואלו נקראים חברים משותפים.. החברים שלו שהם מעט במס' מקבלים אותי בטיבעיות ויוצא לנו להפגש אחת לכמה זמן... יש לי את החברות שלי שבאות איתי עוד מבית הספר התיכון שעד היום אנחנו בקשר ופשוט הם עם הבעלים שלהן מתחברים אלינו....לא נותקתי מאף קשר חברותי שהיה לי בעבר בעיקבות הגרושים..החברים של האקס שלי תמיד היו החברים שלו כך שלא מרגישה שנפרדו ממני חברים
למעשה אני מרגישה שבכל תקופה ישנם חברים שנכנסים לחיינו ויש שיוצאים מאי אלו סיבות ...ובסופו של דבר נשאר גרעין קטן וטוב! חג פורים שמח לכולנו......
יום שישי תורינו להתחפש

עלמה2

New member
שבוע טוב ופורים שמחחחחחחח../images/Emo148.gif|רעש

אז אצלנו זה ככה, יש הפרדה בין החברים, הבעל שלי התחבר מאד לחברים שלי שבאו איתי מהרווקות, בעלי מאד אהב להציג אותי בין חבריו ומשפחתו, אני לא הרגשתי נח בחברתם כי תמיד הייתי נתונה תחת ביקורת והשוואות לבין האקסית שלו. מה לבשתי כמה אני שוקלת ואיך אני נראת , לא שאני נראת רע. והבעל שלי התהלך ומתהלך מאד גאה בי ודואג להודיע ולידע שהוא זכה במפעל הפיס. ובאמת יש לו על מה. והיא היתה נדחפת איפה שאפשר, מסכנה עם ערמה של מייק אפ על הפרצוף ויש לה הרבה מה להסתיר, אז כשראיתי שבכל מפגש עם החברים שלו היא מופיעה או אפילו מקשקשים עליה אז הפסיק להיות לי מעניין ולא פעם זה גרם למבוכות ואי נחת כי היא התנהגה באימפולסיביות ורכילויות והילדים שלו גם התחרו על מקומם בין החברים ותמיד דאגו להשחיר את פנינו בפניהם. (כמובן שבחסות האקסית) ואז לאט לאט הוא התחבר לחברים שלי וראה כי טוב וגם עם הזמן נוצרו חברויות חדשות. והקשר עם החברים שלו הוא מאד רופף ועם חלק מהם הקשר נותק לגמרי. אבל בכל זאת יש לנו הרבה חברים . פורים שמח וצוהל לכולם.

ארלה4

New member
כבר כתבתי

פעם שאני עדיין לא במצב של רובכם, ז"א עדיין לא משפחה מורכבת, חדשה, אני עדיין" סתם" גרוש. אבל רוךן אני מבין אותך, חברים זה לא משהו רק בהגדרה, זה משהו שצריך לבנות,בכלל כשפו"פ נפגשים אחת השאלות היא מה את/ה מחפשים והתשובה הרווחת היא אני מחפש/ת חבר/ה. ראאבק, איך אפשר הרי על זה צריך לעבוד, לא פוגשים מישהו ואחרי חצי שעה אומרים זה חבר/ה שלי, הייתי מקבל תשובה של נניח "מישהו שיוכל להיות חבר, חבר נפש " וכל דבר אחר, לכן רולן אני מסכים איתך, ביינתיים הם חברים של אוהי, וזה נכון כך, אני גם חושב שאוהי יכול , רוצה (יותר נכון) שיהיו גם חברים שלך, אבל כמו בהרבה דברים גם כאן לזמן יש משמעות ואני מניח שלחלק קטן או גדול תתחברי אליהם ברמה החברתית וחלק לא. בכל זאת כרגע הם חברים שלו.

maof

New member
היו ימים ........./images/Emo13.gif

אנשים מספרים על חברים משותפים בעבר ועל חברים משותפים בהווה ואני יכול לספר רק על חברים מעטים לצערי ואולי לשמחתי.... בעברי החברות של אמא של הילדים שלי היו שלה קשה היה לי לראות אותן או לשוחח איתן..... נושאי השיחה היו מאוד רחוקים ולא מצאנו נושא משותף אם לא ריכלתי על החברים שלי או על אנשים משותפים שאני מכיר אז זה לא היה מענין אם לא היתענינתי בבבחור שהיה לא סטוץ או באישה...... אז לא הייתי מספיק בתוך העינינים ..... ולכן הנשים של החברים שלי לא כל כך אהבו את האישה שהיתה לצידי כי גם הן לא היסתדרו כל הזמן עם ריכולים על אחרים (ואומרים שכל הנשים מרכלות
) היום יש לנו ידידים משותפים שאותם הכרנו דרך הפורום שבת זוגתי כותבת בו ויש לנו את החברים שלה שהיא הכירה לי וכנ"ל הפוך מעוף

למעלה