מי החבר החדש של עדי עזרוני

d@r121

New member
מי החבר החדש של עדי עזרוני../images/Emo35.gif

לאחר שניסו לשדך לגברת עזרוני כמעט כל גבר אפשרי פנוי (בינהם אפילו יאיר לפיד...) נמצא החבר החדש שלה גביורתי ורבותיי מיקי גבע האיש בעל 1000 הקולות הוא חברה החדש של גברת עזרוני...

BliNk 1 8 2

New member
../images/Emo12.gif

(דרך אגב, אני שירה.
) יופי שהבררנית הזו באמת מצאה מיש´ו... לא סובלת את שניהם. אבל שיהיה להם בהצלחה!

jerri

New member
עדי מזרוני יוצאת עם מיקי גבע? היא

נפלה על הראש או משהו?

מה אתם רוצים ממנה??

זהו סתם רכילות זולה!! מה היא עשתה לכם רע בחיים?? איזבה שמועות מגעילות אני ב-ש-ו-ק אני ב-ה-ל-ם אני ה-מ-ו-מ-ה פשוט בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם אני מחר אצא איתו אז גם תרכלו עליי ככה? איזה רכלנים...

jerri

New member
הדרדרנו לכך שהיא יוצאת עם אחד

שהפרצוף שלו נראה כמו הצרות שלי וההומור שלו מזכיר לי בית שימוש.

מיקי מהמם.

כאילו, אתם דפוקים או מה??? מיקי גבע הוא מדהים, הוא מה זה מצחיק, במיוחד שהוא מחקה את יאיר לפיד הוא מקסים, לדעתי היא מה זה זכתה אם היא יוצאת איתו...

מיקי מהמם??

הוא באמת דומה לעכבר שיצא מניקוי יבש!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עדי חמודה!!!!!! אבל יש לה טעם עכברי

איכססססססססס

כאילו לא פלא שקראו לו מיקי.. הוא באמת דומה למיקי מאוסססססס!!! רוצה ביס?! מ-י-ק-י-----

חחח נכון!!!

מיקי העכברון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כעברון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכברון חחחחחחחחחחחחחחחחח עכברון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומה היא הסיסמא שלנו: ***** ה-****** *** *** *****!!!

למעלה