מי החוכמולוג שהציג את אוקראינה...?

Dynamo1929

New member
מי החוכמולוג שהציג את אוקראינה...?

מה פתאום הפרשן החליט "להתלבש" על אוקראינה? נכון לגבי הספורטאים המצויינים והנבחרת האדירה, אבל הוא חפר יותר מדי על כמה שאוקראינה ענייה. זה מאד עצבן אותי! הוא הציג את אוקראינה כמדינת עולם שלישי ענייה, סטייל אפריקה. מה זה צריך להיות?! אני לא אומר שאוקראינה זה שוויץ, אוקראינה בינתיים אפילו לא ישראל מבחינת רמת החיים. אבל בסה"כ שאר מדינות מזרח אירופה נמצאות, פלוס מינוס, באותה רמת חיים! ברומניה, רוסיה או קוראטיה איכות החיים לא גבוהה יותר ומשום מה הפרשן לא דאג להזכיר זאת כשמדינות אלו הוצגו... עדיף שישב בשקט (הפרשן) בכלל מאשר לדבר על מה שאין לו מושג בגרוש!

אננסי ת

New member
לחוכמולוג קוראים אורי לוי

אם אתה כל כך דואג לכבודם האבוד של האוקראינים אל תשכח להזכיר כיצד הם שחטו יהודים בדיצה ובחדווה,בכל אופן אני מוחה על כך שהבמאי די התעלם מהנבחרת הישראלית והעדיף לצלם את הדי ג'יי.

צודק!!!

אני גם רוצה למחות על זה!!! למה כל המשלחות..הראו את רוב האנשים של המשלחת..ורק שהגיעו לישראל..הראו רק את אריק זאבי...??? למה הוא צילם כל כך מעט את ישראל לעומת משלחות אחרות??. אנטישמיות כבר מעכשיו???

יוֹאב

New member
אנטישמיות?!

מה לעזאזל לאנטישמיות ולהחלטה של הבמאי להראות את הדיג'יי במקום את המשלחת הישראלית. יש מאות משלחות, ולא את כולם הראו. אז מה? בכל פעם שישראלי יפסיד, נגיד שהשופטים אנטישמים?

Dynamo1929

New member
תגידי,למה כל דבר ישר לקשר לשואה?

את יודעת מה? יאללה, נשנא את כל העולם כי הם אנטישמיים וזהו... די לערב פוליטיקה וספורט!

אבל זה בדיוק מה שהם עושים!!!!

אתה לא מבין שהכל קשור אחד בשני??? לא משנה מה זה!!! הכל מתקשר...

אל תתעסקו בשטויות.

כל כך אופנייני לנו לבכות כבר בהתחלה על זה שלא אוהבים אותנו, על זה שמקפחים אותנו. יאללה. גם הספורטאים בטח יתלוננו על זה במקום להתרכז במה שהם אמורים לעשות שם. ואז יהיה להם תירוץ למה הם לא זכו במדליה..... שיהיה להם המון בהצלחה וכל הזמן להיות חיוביים והכי חשוב להתרכז בעיקר.

אוקיי...יש משו בדברים שלך

בוא לא נהיה שליליים...נהיה אופטימיים... כי יש פה ושם סיכוי למדליות... אז שיהיה לכולם בהצלחה!!!!! אנחנו איתכם!!!

ממש "קוזאק נגזל"

האוקראינים מהווים עם של איכרים ברברים, צמאי דם ושונאי יהודים. הפרדוקס הוא שצאצאיהם של אותם קוזאקים אנטישמיים (שאגב הבריחו את סבתי ארצה אי שם בשנות השלושים) הצליחו להערים על רשויות ההגירה הישראליות ולהגיע ארצה בשנות התשעים. כאן הם נהנים מרמת חיים גבוהה פי כמה, לצד אותם יהודים שהם כה בזים להם.

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחחחח

קודם כל, לא "מרמת חיים גבוהה פי כמה", כמו שזה נראה עכשיו אז תוך 10-15 שנים מבחינת רמת חיים ישראל ואוקראינה יישרו קו. את הטענות האחרות אתה מוזמן להפנות למדינת ישראלים ולא לאוקראינים החכמים שידעו לנצל פרצות במערכת על מנת להגר ארצה גם אם אינם יהודים. "האוקראינים מהווים עם של איכרים ברברים"-חחחחחחחחחחחחחחחחח נכון נכון... "צמאי דם ושונאי יהודים"-רק שתדע לך, רמת האנטישמיות בצרפת ועוד הרבה מדינות לא נמוכה מזאת שבאוקראינה, כך שאנא ממך, תפסיק לדבר שטויות!

למעלה