מי החליף לי את האיש שלי ולמה?

מי החליף לי את האיש שלי ולמה?

עד לפני כמה ימים החלוקה בינינו הייתה ברורה - אני מנקה, מסדרת, כביסות, כלים וכ"ו והוא או בעבודה או עם הילדים. בשבוע האחרון יש לו פרוייקטים שלא צריכים אותו פיזית אז הוא הרבה בבית: אתמול הכלים נשטפו. היום הכביסה נעשתה וקופלה (מעניין איך זה יצא...) סידר את הבית. יש ארוחת ערב לילדים... על מה אני אתלונן עכשיו? זה בכלל חוקי לעשות דבר כזה לפולניה כמוני? ומה אני אמורה לעשות היום?

T noki

New member
אולי תשלחי אותו אלינו הביתה?../images/Emo13.gif

באמת לא בסדר. תתלונני בהנהלה ויחליפו לך אותו.

boringvered

New member
וואו... יש כאן הרבה יבלות לדרוך אם

את רוצה

עמית@

New member
לכי לעבודה, תביאי כסף הביתה ../images/Emo3.gif

האמת היא שבענייני ניקיון/סדר האיש שלי הרבה יותר מוצלח יעיל ופעיל ממני, כך ששם אין על מה להתלונן
אז כדי לחגוג את חוסר המעש, תעשו משהו ביחד

לא מתחלפת איתך../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif

אם ד' היה שוטף כלים, מכבס ומכין ארוחת ערב היינו מגיעים לרבנות. הסבר: הבחור עושה הכל תוך כדי קריאת ספר. כך שכשהוא שוטף כלים המים מגיעים גם לרצפה (דורש שטיפת רצפה לאחר מכן), כשהוא מכבס במכונת הכביסה תמיד נתקעים הגרביים הקטנטנים (דורש הזמנת טכנאי לתיקון הנזק), הארוחה נפלאה ויצירתית, אבל אחר כך צריך נקיון פסח אחד גדול בכל המטבח. בלי טובות, למרות שהוא באמת מוכן לחלוק בכל שווה בשווה, מעדיפה לעשות לבד.

../images/Emo32.gif עקרות בית נואשות../images/Emo3.gif../images/Emo55.gif

סליחה מאמא של עופרי וטלטל שהשתרשרתי אליה, אבל זה נראה לי השרשור המתאים ביותר. ראיתן? נהניתן? למען הפרוטוקול אציין שלא נפלתי מהכיסא. ציפיתי למשהו יותר שנון ומעניין. חלק מהסיטואציות עוררו בי עצב רב, למשל כל התנהלות החיים של לינט (זו עם ארבעת הילדים, שלושה מהם בנים פוחזים). משום מה חשבתי שזו תהיה סדרה בה נידונים נושאים דומים למה שיש כאן בפורום. אולי מכאן האכזבה...

lulyK

New member
זה הולך יותר לכיוון דיויד לינצ'י

לי אין בעיה אם זה, כי זה ז'אנר שחביב עלי מאד. אני מאד נהנתי, בדיוק הבוקר בגינה חשבתי אם מי אני הכי נוטה להזדהות (גבריאל, אלא מה
).

גם אני מחובבות הז'אנר הלינצ'י

אבל כנראה שציפיתי למשהו אחר. אולי בגלל כל ההשוואות לסקס והעיר. זה ממש לא בכיוון. ואיזה יופי שחזרת!
היה לי ברור שאת מתאמת את החזרה שלך עם תחילת הסדרה...

lulyK

New member
../images/Emo24.gif בחזרה....

חזרנו אתמול משבוע מדהים, פשוט חלום.

lulyK

New member
לא צריך לבקש יותר מדי ../images/Emo13.gif

היה פשוט מושלם. נראה לנו שיותם פשוט התבגר בשבוע הזה: התחיל לאכול כמו בן אדם (שלוש ארוחות ומכל הבא ליד....) ועבר לישון ולהרדים את עצמו במיטה "שלו". מאז הוא מסרב לישון איתנו (ימים יגידו לאן זה הולך, אבל כרגע זה מאד מרגש - כי זה הגיע מיוזמתו ונראה שזה מאד חשוב לו). לא היו כמעט ישראלים אבל היו שפע של צרפתים והולנדים. התרשמנו שדי מקובל (לפחות אצל שלוש משפחות צרפתיות שראינו) לחנך באמצעות מה שנקרא "פליקים". אני התרשמתי שהאירופאיות מצליחות בדרך נס לחזור לגזרה מושלמת גם אחרי 3-4 לידות (רוב המשפחות שהיו שם הגיעו מצוידות בלפחות 3 זאטוטים צהובי שיער עם בערך שנה הפרש בין ילד לילד). בקיצור - נהננו מאד מאד מאד.

עינבלית

New member
תזכירי לי איפה זה היה?

חינוך בעזרת פליקים אני רואה גם אצל האמהות מהמגזר הרוסי, משכילות, גזרה מדהימה, וילדים מחונכים להפליא. ראיתי כאלו ברוסיה. הילדים הללו אפילו על רכבת הרים מטורפת מחייכים בנימוס ולא צורחים כמונו. איזה תענוג לקרוא על יותם...בהחלט חדשות מסעירות!

למעלה