מי היא האלמונית??

rootteem1

New member
חחח..

ילדה תיזהרי בדבריך.. איימת הריפוש!!!!
וסתם העיתונאים בטח סתם מנפחים הכל..

rifkin1

New member
כמו שטענתי בשרשור הקודם

אני מקווה שג'קו לא מייחס חשיבות לסוג כזה של ידיעות וזה באמת לא עניין שלנו. לפי מה שהבנות תיארו כאן וגם ראינו בתמונות וסירטונים ג'קו היה במיטבו בהופעה ברחובות ונראה מאושר מתמיד ובאמת זה מה שחשוב.

rootteem1

New member
כן, אני גם מקווה

הוא באמת לא צריך להתיחס לכל ידיעה צהובה קטנה שמתפרסמת למרות שזה מעצבן.. אבל הוא צריך להתרגל לחיי הכוכבות... והוא נראה מהתמונות באמת מאושר=] ג'קושון מתוק שלנו!
[הגזוז הזה כזה חמודד!!!] טוב של הילה אבל.. גם קצת שלנו.. לא?

שונית 7

New member
לג'קו יש חברה נקודה.קוראים לה הילה!!!! הוא

טורח להדגיש זאת בכל הודעה לפורום בגאווה וגם בהודעה האחרונה שכתב ברשמי לפני ההופעה האחרונה .הידיעה הייתה טובה לטעמי כי העובדה שמדגישים שהוא רקד ובילה באירוע יחצני של פירסומאים מדגישה את העובדות הבאות: א) שהוא מאושר ב) שממשיכם ליחצן אותו ,לפרסם אותו ולעמוד מאחוריו. אני דווקא הייתי בטוחה שהוא רקד עם הילה אבל גם אם לא,לרקוד זה לא בגידה!!!! הבחור משתף פעולה מקצועית עם כל מיני אנשים תודה לאל ובינהן גם בחורות:עם מורן מאיה וגם עם האלמונית ששרה איתו את שיר האודישן. חוץ מזה יש לו מנהלת אישית למשל.לא לשכח שהאירוע היה פירסומי ומקצועי לכל דבר!

talytal

New member
../images/Emo6.gif

מעניין אם היא גם גרה ב"סמטה אלמונית" בתל אביב...

דורית41

New member
ומעניין גם -

אם היא בת דודה של פלוני אלמוני. בנות-האמת.....כל דסקוס על הכתבה הסתמית הזו מיותר.... אם כבר מדברים על כתבות מטעות בעיתון-ראיתי הבוקר כותרת -בדף שער של המקומון- "לא נרדמים על החולות" הייתי בטוחה שמדברים על ההופעה של ג'קו (זה גם מקומון של רחובות....)-ואז הסתבר שהכתבה היא על חולות פלמ"חים.

האלמונית

שונית 7 - מה נשמע? אני חושבת ש"האלמונית" היא כנראה חברתו, רק שלא כולם מזהים אותה ואם זו אחרת - אז מה? הבחור צעיר ומותר לו... דורית41 - האם את מתגוררת בעיר שאני גרה בה? שבת שלום

למעלה