מי היא?!!?!?!?1

מי היא?!!?!?!?1

שלום שלום בננות שלי!! לי קורים ערן ורציתי רק לשאול מי זאת מיאה בוסקילא?!?!?!?! היא כוסית רצח רצח רצח!!!! בבקשה תאנו לי מהר מהר זה חשוב כל כך!!! תודה רבה לכם אנשים יפים שלי!!! אני אוהב אותך יא 100ממים!!!

BravE NeW BoY

New member
מה השאלה פה...../images/Emo35.gif

מי זאת
היא זמרת...שיש לה 3 להיטים ברדיו..."יש בליבי כינור" "הלב" "סיפור מכור"... וזהו..

אההה!!

הבנתי!! פשוט לא שמעתי את השירים שלה וראיתי שהיא כוסית פצצה מהלכת חשבתי שהיא כבר איזה דוגמנית או משו אז בטח עם גוף כזה יש לה קול יפה!!! אני רואה כאן סופרסטאר חדשה!! ואתם?!?!

k a b o o k

New member
"אתה רואה"../images/Emo35.gif

ראינו ממזמן מישהי יותר מ"סופרסטאר"..

חס וחלילה!!

שאני ארד על המלכה המדהימה שלי?!?! על הברכיים אני ארד בשבילה!! אני אוהב אותה בכל נשמתי! השירים שלה, המסר החזק שהיא מוסרת לאומה!! אני חולה על רוני!!!!

על איזה מסר אתה מדבר ????

אין בשירים שלה מסרים .. אם כן אז תתקן אותי.. כי זה נשמע כאילו אתה יורד עליה .. לא יודע ...

k a b o o k

New member
עצה שלי../images/Emo70.gif

בואו נסגור את העניין כאן.. כי זה כבר מריח לא טוב..

לאה14

New member
אהבתי את התשובה רון

ולדעתי היא ממש נכונה לדעתי מאיה נכנסת ממש לשיר ושרה אם רגש כאילו עכשיו כרגע זה עובר עליה ויש מלא זמרים שהם רק כדי לשיר ולסיים

hero D

New member
כנראה שלא שמעת אותה מספיק

כדי להבין את המסר... היא לא אמורה לשדר מסר, היא לא רוני דואני, ילדה בת 18 שרק קופצת ומרדקת עם שירים שלא שלה, שעוד שנתיים אף אחד לא יזכור מי היא. היא זמרת, היא כותבת, היא מלחינה. והמסר? המסר שלה הוא להעביר את התחושות שלה והרגשות שלה בשירים שלה, ואם לא הבנת את זה עד עכשיו, הגיע הזמן שתקשיב לה יותר.... אני בפעם הראשונה ששמעתי את "באהבה" ישר התאהבתי בשיר והמילים....

למעלה