מי היה אתמול בטורניר בטרזינה

yechielz

New member
איך באמת הרמה של החבר'ה שם ?

רציתי ללכת כבר כמה פעמים אבל פשוט לא יצא לי

רמה מאוד גבוהה

אתמול היתה חוויה כמו בכל טורניר בהתחלה יש הרבה דגים אבל בסוף שלושת שולחנות האחרים היתה רמה טובה

Papito

New member
אתה לוקח מקום שני והמקום ברמה גבוהה?

לא מסתדר לי...

Papito

New member
מעניין אותי למה חיכית 11 וחצי שעות

לכתוב עוד תגובה, אתה סובל ממשהו?

Papito

New member
עדיין לא ענית לי למה

המתנת 11 וחצי שעות בין הודעה להודעה שלא מחדשת דבר. לפי דעתי אתה סובל מסוג של פיגור. אבל זאת רק דעתי

2המרפא

New member
טוב עצרתי את עצמי מלהגיב כי עברתי

את גיל ההתבגרות די ממזמן אבל אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים ויורדים לרמה קצת יותר מדי נמוכה? אולי תשימו אלפייה ראש בראש ותסגרו סיפור? זה נהיה גנון

צודק אחי

לפעמים זה קשה כי הוא מרתיח אבל איך אומרים אל תיכנס לוויכוח עם אידיוט כי הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח בגלל הניסיון

ודרך אגב אורי שאלה מאתמול

הגעתי לשלושה האחרונים צ'יפ לידר זה עם הדילר זרק את היד אני עם זוג עשר ונשאר רק הביג שהוא היה בערך כמוני הייתי אולי 30000 יותר ממנו דחפתי אול אין רציתי את הבליינד שלו הוא השווה עם אס קינג אתה חושב שעשיתי טעות כי מצד אחד הייתי פייבוריט קטן ואם הייתי לוקח אותו הטורניר שלי ולא האמנתי שיש לו יד כזו האמת אני מתחיל להעריך את השחקנים שבטורנירים הגדולים בגלל שבשעה הזו כבר הייתי מותש פיזית ומנטלית הרגשתי כאילו אחרי 10 שעות עבודה וכבר הפסקתי להסתכל על שחקנים שהם מקבלים את הקלפים אני מאמין שאם הייתי מסתכל עליו הייתי קולט שהוא עם משהו טוב ביד הזו דרך אגב נפתחו לו שני אסים ומלך בעקרון הטורניר הזה היה לי טוב הגעתי לשולחן האחרון שורט סטאק ועליתי בצורה מטאורית לציפ לידר

ואם אתה שואל איך הגעתי למקום שני

אז נשארו לי 30000 בערך שזה לא היה הביג קיבלתי 9.10 השוויתי כמובן הסמול השווה והביג רצה להבריח אותו דחף אול אין הציפ לידר היה עם K.10 הוא השווה כי לביג לא היו הרבה זיטונים קיבלתי קנטה הציפ קיבל זוגיים

למעלה