מי היה אתמול בערב בחוף ירושלים ? כי,

מי היה אתמול בערב בחוף ירושלים ? כי,

אתמול ועוד 3 חבר'ה הוטבלנו למלכות השמיים !!!! היום יותר מתמיד אני מרגיש את נכחותו של אלוהים עליי. עד עכשיו היה לי ביטחון ממש מועט והיום יש לי יותר מדיי "עודף ביטחון באלוהים חיים" יחזקאל בשם ישוע המשיח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב זהו צעד אדיר וחשוב אחי../images/Emo45.gif

רוצה לספר מה זה עשה לך..ואיך אתה מבין צעד זה בחייך הרוחיים? אני מאמינה שלפני הטבילה סיפרו לך מה משמעות הצעד הזה בדיוק..

זו פעם השניה שלי

כן, כמו שהכותרת מעידה על עצמה. זו כבר ההטבלה השניה שלי למשיח. אני אסביר: כשבאתי לאמונה, הוטבלתי ואח"כ יד לאחים הכריחו אותי לעזוב את האמונה, כמובן שאני לא עזבתי את האמונה (למרות שירתי בקצת מאמונה), הם (יד לאחים) הכריחו אותי לעבור לגור אצל הוריי אחרי שאני הייתי גר אצל זוג נוצרי משיחי (הם שקני הקהילה שאני שייך אליהם). הרב של אבא שלי שידל אותי במעשי מרמה לטבול שוב פעם ולעשות ככל ידי "טבילה נוספת כדי לבטל את הטבילה לישוע המשיח" (כמה שזה מגוחך) !!! אני כמובן הייתי חייב להקשיב לאבא שלי . כי אם לא אז הייתי מנודה עד היום (למרות שזה לא כ"כ הפריע לי להיות מנודה כי כבר הייתי כזה בעברי) אבל לא רציתי "לעצבן את אבא שלי בנושא". היום אחרי שכבר עזבתי את בית הוריי והפעם לתמיד אחרי מה שקרה לי עם אבא שלי בעניין "הברית החדשה" אחרי שהוא ביקש ממני להעיף את "הברית החדשה מהבית" אז אמרתי לו (אחרי שהוצאתי את "הברית החדשה" מהבית) שאני עד סוף השבוע הזה (בזמנו) אני יגור בבית שלו ואח"כ אני יעזוב את הבית לתמיד ! הוא כמובן גיחך מאוזן לאוזן אך אני הייתי בטוח ב100% שאלוהים ישמע את הבעיה הרצינית שנכנסתי אליה והוא כבר יעזור לי בזה איך שהוא. וכך זה קרה באמת, בסוף השבוע קיבלתי שיחת טלפון מפתיעה מאשה אחת (לנה מבית הספר הפיני בירושלים) שהיא מצאה עבורי ועבור עוד בחור מבית חרדי כמוני דירה לחודשיים תמימים בחינם כמובן. אני נמצא בדירה הזו כבר 3 חודשים !!! אז אמרתי לפני כשבועיים לרועה הקהילה שלי שאני רוצה להיטבל שוב פעם ועכשיו שזה יהיה קבוע ולא שוב ושוב. את רוצה לדעת מה זה עשה לי ברוחניות? שאלה ממש טובה. תשובה: למן אותו יום שנטלתי לא הרגשתי את עצמי כ"כ קרוב לאלוהים ולישוע המשיח כמו היום !!!! ולשאלה האחרונה שלך: יחזקאל הישן מת או שאפשר לומר תם ולא נשלם ! אבל עכשיו אני מרגיש בדיוק את ההיפך מזה. יחזקאל החדש בשם ישוע המשיח אמן ואמן

למעלה