מי היה באברקסס?

שלמונזה

New member
זאת לא היתה הופעה!!! ../images/Emo168.gif

אומנם לא הייתי [הייתי בפורטיס
ואוו כמה שווה] אבל זאת מסיבת השקה, והיו אמורים לשיר מקסימום 2-3 שירים

mulon1984

New member
צר לי,

אך היה הרכב מלא!!!!! (כתבתי על העניין בהרחבה למטה)

שלמונזה

New member
צר לי שצר לך ../images/Emo168.gif

הרכב מלא זה לא הופעה מלאה, וידעתי שיהיה הרכב מלא שם

mulon1984

New member
צער לך וצער לי

אחרי חודשיים ללא שלז, זה מספיק טוב. ושישה שירים זה אומנם לא הופעה, אבל זה כן ep. והיה מעולה.

mulon1984

New member
אני הייתי!

אני חייב להתנצל, הטעו אותי. חבר'ה, הופעה מעולה בהרכב מלא! בחצות הלילה עלו לבמה הקטנה ספי, תמר, דפנה, חגי (שלז) וכמובן, רם. הם ניגנו בפול ווליום את: gun sucker אינסוף גיבור גיטרה רינגטון חיוך קטן קרוע חבר'ה, הולך להיות מצויין בברבי. ההרכב חוזר עם כל הכוח וה"הפסקה" הזאת שהיתה כנראה עשתה להם רק טוב. היה מעולה ובברבי יהיה מצויין! קצת על האברקסס: שתי קומות, הקומה השנייה יותר חברמנית שכזאת, ובחוץ היה מסריח. בתוך הפאב עצמו היו טריליון אנשים (שחצי מהם עזב במפתיע מיד לאחר שנגמרה ההופעה. אבל למה להגיד "במפתיע"? זה הרי ברור שכולם באו בשביל רם). מבחינת הופעות הוא קצת בעייתי: כל מי שעומד קרוב לבמה נמצא בעצם מאחורי ההגברה, בגלל המבנה של המקום האופצייה היא או לעמוד קרוב לבמה ולא לשמוע טוב, או להתרחק ולשמוע (אין לי מושג איך כי אני כמובן הייתי ליד הבמה). ת'כלס, המקום נראה סבבה לחלוטין והיה ממש מגניב (אם יש גינס מהחבית אז תמיד מגניב). רק חבל שאין בחוץ שום עדות לקיום המקום פרט למאבטח. על עמדת הדיג'יי היה כמובטח אסף בילט שניגן מוזיקה בומבה לאללה: פאנק, רוק, רגאיי ומלא דברים ממש מגניבים. אני נהניתי, אם יהיה עוד אירוע באברקסס אני מגיע.

L i l o s h

New member
מגניב...

היה לי ברור שהפסדתי משהו טוב.. לא נורא, נתראה בבארבי

dsol

New member
פי נשמע ממש טוב !_../images/Emo189.gif

בסוף הייתה הגבלת גיל או לא ?

למעלה