מי היה בדדו ובהופעות חוץ ממני?

ה מ ש י ח

New member
מי היה בדדו ובהופעות חוץ ממני?

בכל מקרה, שרשרו את חוות דעתכם. אני אתחיל; האנשים היו נחמדים (וצפופים) ומן הסתם כמו בכל מקום היו כאלה שרצו רק להרוס והתנהגו כמו ערסים דפוקים ומר קפלן עלה לבמה שיכור או מסומם או משהו והתנהג כמו אידיוט וגם ההופעה הייתה מתחת לרמתו הרגילה. ועוד משהו לא נחמד; הבסיסט זייף קלות למי שהבחין. מה שכן היה ממש ממש כיף היה לראות חברים שלי מעתלית שבאו במיוחד אחרי שהמון זמן לא ראיתי אותם
טוב נו, נקווה שהמופע הבא יהיה יותר טוב.

tankgirl21

New member
שלום לך מתוקה....

התגעגעתי אליך. אני לא יודעת אחותי נראה לי הלכה לשם ואני ישאל אותה איך היה או שהיא כשהיא תכנס תשרשר לך.

וואלה אני הייתי......

חחחחחחח ירמי שם שחור בעיניים.......
סתם היה בא לי להגיד את זה. יחסית לא היו הרבה אנשים,בהתחלה בכלל לא ידעתי שיש מופע ליד הרוקו ביץ´ ובאופן ספונטני הלכתי לשם.....היה די נחמד למרות שדי חבל לי שלא היו הרבה אנשים כמו שהיה בהופעה של מוקי (למרות שגם אצלו לא היו מי יודע מה אנשים אבל בכל זאת.....) חוץ מזה כל הכבוד על ההשקעה והדוכנים שהיו שם......היה סה"כ נחמד מאוד!!! שימשיכו כך....חיפה בדרך הנכונה............ רק חבל שלא מודיעים לי על זה קודם לכן ואז אני אוכל לפגוש עוד אנשים מהפורום
LOVE ענת.

רינת24

New member
ענתי יקירתי לא רק שהודעתי על זה

פה בפורום גם סרקתי את המודעה וקיבלתי "נזיפה" שהמודעה מקומטת אני לא הייתי כי אני נסעתי להורים באילת איזה ארועים יש בסוף השבוע הזה? פה לא מקבלים כולבו.........

raistlin23

New member
איזה כיף לכם!!!

אני בעבודה שוב!!!!! אוווווווווווווף!!!! אבל אתמול הייתי בטרמינל ותשמעו המקום השתפר פלאים.... ז"א הפעם האחרונה שיצאתי לשם היתה שהייתי בן 19 ( לפני 4 שנים :) ) והמקום היה מעפן ! אבל עכשיו המקום באמת השתפר.... רקדתי נונסטופ איזה 4 שעות חחחחחח :) ואללה נהנתי ! מקווה שכולם נהנו בסוף שבוע!

אמממ....וואלה../images/Emo4.gif

אז זהו שאני זוכרת שראיתי את המודעה אבל חשבתי משום מה שזה הופעות במלון ולא ליד הרוקו ביץ´.....אז לא התייחסתי לזה ממש!! טוב טעות שלי!! sorry LOVE ענת.

tankgirl21

New member
טוב ....

שמופי שלי לא לכעוס עליי אם הייתי יודעת מראש אז הייתי מנסה לקבוע איתך ואם הילדה שלי שאני אראה אותכם. אבל זה די יצא ברגע האחרון, אבל אל דאגה תמיד יש את שישי הבא וחוצמזה שאפשר להפגש בלי שום קשר.

tankgirl21

New member
אני הולכת....../images/Emo1.gif

לילה מדהים לענתי ושמופי שלי לסאנשיין וטלי שנעדרים לי ולא דיברתי איתם פול זמן
למנהל הפורום ולנועה שגם אותם לא ראיתי פה הרבה בזמן האחרון
ולכל מי ששכחתי.... תיסלחו לי. אז שוב פעם לילה מדהים, מקסים ושקט תשנו טוב חלומות פז וזהו אני אראה אותכם מחר אני מקווה.
עד אז אוהבת מאוד מאוד

למעלה