מי היה בהפנינג הפורימי היום וישתף אותנו

alonaski

New member
מי היה בהפנינג הפורימי היום וישתף אותנו

בחוויותיו מהאירוע?? אני הגעתי עם הקטנה, אבל היה חם מדי וכל המתנפחים עמדו בחוץ בשמש... אז לא היה נראה לי ולא נכנסנו. גם היה חם מדי עבורנו לקפוץ עליהם ולהזיע, וגם מנסיון - הפלסטיקים של המתנפחים האלה נורא מתחממים מהשמש וממש שורף לגעת בהם... חשבתי לתומי - אם יום לפני האירוע שכבר היה ידוע שהולך להיות שרב - לא היה ניתן למצוא מיקום חלופי עבור ההפנינג הזה, בתחום כוכב יאיר אולי שהוא יותר מיוער, ולמקמם את המתקנים תחת צל עצים... - היה יכול להיות הרבה יותר "ידידותי למשתמש"...

ובכן...

התיכנון היה לנסוע לחולון אך התוכנית התבטלה עקב מזג האויר. כולנו התלבשנו קיציים ונסענו לכיוון ההפנינג [אני + שני ילדיי הצעירים ואחייני] הגענו והתאכזבנו מהמקום ומהבחירה להעמיד הכל תחת קרני השמש הלוהטות ועל הכביש הלוהט. אחורה פנה.......שמנו פעמינו לקניון מרגליות [הוד השרון] הממוזג , שילמתי 75 ש"ח עבור שלושה כרטיסים לג'ימבורי במקום ו.....בא לציון גואל.
ואני אומרת :מחלקת תרבות יקרה ,לא ידעתם איזה מזג אויר מצפה לנו? בדרך כלל ביום גשום מבטלים ודוחים ,לדעתי גם ביום שרבי . אך אסיים בנימה טובה. תודה לכל מי שטרך והביא להצלחתה של מסיבת פורים מקסימה. היה נהדר!!! יום נפלא דבוש

למעלה