מי היה ביום הסטודנט? תגובות?

y u v a l i m

New member
ותודה ענקית ../images/Emo51.gif לסטסיה על הצילום

כל הכבוד, בקרבו נעלה לפורום קטע מתוך ההופעה...

:]]

היה כיף......!!!!!! איזה אנרגיות......
הסאונד היה מעולה!! ובכלל נתתם הופעה כל כך טובה.... סחטיין על כל האירוחים!! חבל שהיה קצר.. :\ חברות שלי שמעו אותכם פעם ראשונה וממש התלהבו... איך אפשר שלא?
אתם כאלה מלכים....
אה ואיך יצא הצילום באמת? כולם קפצו מסביב ונתקעו במצלמה כל הזמן..

ווייי.... בסוף באת גם לפה:]]

יובל ואורי תנו לה גם קרדיט... אני והיא צילמנו את ההופעה חצי חצי...

ManSha

New member
היה גדול!!!

נתתם הופעה ממש טובה!! שרפתם כמו שצריך!! לא ידעתי שאתם מופיעים ובאתי בעיקר להופעה של הדג נחש ובסוף אתם עליתם על ההופעה שלהם. באמת שהבאתם הופעה טובה שעלתה על הדג נחש וההוכחה היא זה שפתאום כולם שאלו מי אתם... רבל סאן זרם ונתן בראש עם וויבים מטורפים עם סאונד מטורף שהיה בהופעה!!

parnar

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אוף כל כך רציתי להיות שם זה נשמע כל כך טוב

ManSha

New member
תודה.... ברוך הנמצא.

ובאמת פספסת........... אבל אני לא רוצה לבאס אותך או משהו.

OriWinokur

New member
וואו ממש תודה לכולכם!!

אנחנו ממש שמחים שכל כך נהנתם! אנחנו דווקא הרגשנו שזאת לא הייתה אחת ההופעות הטובות שלנו...אולי כי היא הייתה מאוד קצרה... אבל זה רק מוכיח לי שוב שלא תמיד אני יודע להרגיש נכון מהבמה איך ההופעה נראת... ראיתי אתמול את הצילומי וידאו ובאמת שהיא הייתה הופעה יותר טובה ממה שחשבתי.... בקרוב נעלה לפה איזה דוגמית מהוידאו.

OriWinokur

New member
אה ולגבי שאנן ושלומי

הם רצו לעלות אבל ההנהלה לא הסכימה כי הם עלו ישר אחרי זה עם הדג... אבל היה פיצוי - רבל סן עלה לשיר איתם את קוסאמאמק וירון ואריק עלו לנגן איתם בלא פריירים.

שלומי, ירון מוהר, אריק וירון אוזנה

ביחד... איזה מדהים זה היה........... [רק אם לא היתי חצי מתה באותו זמן]

ManSha

New member
לא זוכר כ"כ את השמות אבל....

אני זוכר את set it off שממש פיצץ שם בעזרתו של רבל סאן. שמעתי את האלבום וזה ממש לא דומה למה ששמעתי בהופעה. כאילו שהאלבום זה האינסטרומנטל של מה ששמעתי בהופעה. יש דיסק של הופעה שאפשר לקנות או שירים שהם זהים למה ששמעתי בהופעה?..... מקווה שיצאתי מובן בהודעה הזאת.

parnar

New member
אתה צודק

האלבום זה ממש כלום לעומת ההופעה, set it off ממש מפוצץ... ולצערי אין דיסק הופעה שאפשר לקנות, בשביל זה הולכים להופעות... יש אבל כמה שירים מהופעות שפורסמו פה בעבר, חפש אותן ובדוק אם הלינקים עדיין עובדים.

ras yam

New member
ואייאואי

יום הסטודנט היה פצצה, היה אחלה סאונד [הסאונדמן הזה, בכל מקום אני רואה אותו!] היו אחלה אנרגיות והיה אחלה אחלה קהלללל הייתי בהלם, לרקוד ולשיר שם עם כל הגרון להסתובב ולראות קהל ענקי מאחורי בדיוק כמוני.. לא היה לי מושג שכל כך הרבה אנשים מכירים את קולולוש. ולחשוב שבכלל לא תכננתי ללכת.. רק כשדחפו אותי לרשימה של מוש הזזתי תתחת לכיוון העיר..

ras yam

New member
לאלא

סאונדמן עם דרדז ארוכות דקות יפות וחומות\שחרחרות.. יש מצב שהוא עובד עם גיא מרגלית.. לא?

למעלה