מי היה ביריד התעסוקה היום ? אני עם חום בבית ולא היה לי כח להגיע לשם... מעניין איך היה שם....
D dafgol New member 27/6/07 #1 מי היה ביריד התעסוקה היום ? אני עם חום בבית ולא היה לי כח להגיע לשם... מעניין איך היה שם....
L LANIT1 New member 27/6/07 #3 אני שלחתי מכח אדם שימסרו שם קורות חיים לא יכלתי לצאת מהעבודה... כל צוות המנהלים היה אצלנו מקסריה..
S S r 35 New member 28/6/07 #4 יש יריד תעסוקה גם בחיפה - למי שמעוניין/ת אני חושבת שמדובר במקומות תעסוקה בכל האזור - אולי אפילו עד מגדל-העמק. היריד יתקיים בגרנד-קניון. ראיתי היום שלט שמודיע על כך בזווית העין, ולא שמתי לב לתאריך. מבטיחה לעדכן.
יש יריד תעסוקה גם בחיפה - למי שמעוניין/ת אני חושבת שמדובר במקומות תעסוקה בכל האזור - אולי אפילו עד מגדל-העמק. היריד יתקיים בגרנד-קניון. ראיתי היום שלט שמודיע על כך בזווית העין, ולא שמתי לב לתאריך. מבטיחה לעדכן.
S S r 35 New member 28/6/07 #5 צ'טערת - זה כנראה כבר היה ../images/Emo4.gif בדקתי באינטרנט ונראה שהיריד היה כאן ב 25.06, אם אני אדע על עוד משהו, אני אעדכן אתכם כמובן.
צ'טערת - זה כנראה כבר היה ../images/Emo4.gif בדקתי באינטרנט ונראה שהיריד היה כאן ב 25.06, אם אני אדע על עוד משהו, אני אעדכן אתכם כמובן.