מי היה במאנדי ויכול לייעץ?

לימור75

New member
מי היה במאנדי ויכול לייעץ?

את הדרך צפונה אנחנו רוצים "לשבור" במאנדי. ולנוח בה יום. מה יש לעשות בעיר או בסביבתה המאד קרובה? לונלי פלאנט לא נותן תשובה לנושא.

עמית22

New member
לא הייתי במאנדי

וגם לא מבין למה "לשבור" את הדרך בשביל 4 שעות. אבל בלי קשר הלונלי דווקא נותן המלצה ללכת לאגםrewalsar 24 ק"מ ממאנדי.

לימור75

New member
רחוק מדי

לפי התכנון נגיע בשעות הצוהריים המאוחרות, או אחה"צ, נלון לילה אחד ונמשיך בבוקר. השאלה אם יש משהו בעיר או במרחק גיחה.

עמית22

New member
מאיפה תגיעו?

באיזה כלי רכב תגיעו אחה"צ למאנדי (מדלהי?) ובקשר לגיחה כתבתי לך על האגם(מופיע בוודאות בלונלי באנגלית מודל 2003, ולפי מיטב זכרוני גם בעברית במודל 2000)

לימור75

New member
הסיפור מורכב

יום ארוך ומתיש הוא הטיסה לדלהי בדלהי נלון לילה ונסע ברכבת לסימלה, חברים שהיו אמרו שהמקום יפה, ושהדרך משגעת כולל רכבת צעצוע בחלק האחרון של הדך. שוב מדובר על הרבה שעות בדרך. סימלה - יומיים להערכתי, ואז השאיפה היא מנאלי. כאן קם אלון - בן זוגי והטיל ווטו על נסיעה ארוכה. לדעתו אוטובוס הנגרר 6 שעות עד מאנדי זה מספיק ליום אחד, ולמחרת נעשה את הדרך למנאלי. אחרי מנאלי - מניקאראן, קולו, דרמהסלה, אמריצ'ר ולפי הזמן נראה אם נספיק את אגרה או שחזרה לדלהי והביתה. האגם הוא במרחק 24 ק"מ, כלומר דורש יום שלם, ולא נראה לי שהוא מספיק אטרקטיבי. חיפשתי משהו בעיר עצמה או במרחק הליכה.

ronyboy

New member
אני ממליץ לעצור לטיול של לפחות יום

במאנדי. זו עיר קטנה ומקסימה ולא מאוד מתויירת, שווה פשוט להסתובב שם בשוק השקט שלה (יחסית לשווקים מתויירים) ולעבור באינדירה מרקט שזה מבנה עם המון חנויות שבמרכזו יש מדשאה ענקית שבתוכה יש מקדש וזה יפה לראות. כמו כן אני צריך להזהיר אותכם שהמסעדות שם הן לא מדהימות ובשום פנים ואופן אל תנסו לאכול שם אוכל טיבטי כלשהו זה פשוט עשוי רע ולא דומה למה שהטיבטים מכינים. מאוד מומלץ גם לבקר ברוולסאר אפרופו טיבטים, שהיא עיירה במרחק של שעה נסיעה בלבד ממאנדי, שבנוייה מסביב לאגם קדוש ויש גם מערה עם פסל ענק של בודהה על ההר מעל העיירה שהבודהיסטים הטיבטים עולים אליה לרגל וגם תולים שם דגלי תפילה וזה יפה לראות ובכלל טיבטים זה עם ששווה תמיד לפגוש. שם אגב כן מאוד מומלץ לאכול אוכל טיבטי כמו מומואים וטוקפה וכו' בתיאבון!!!

לימור75

New member
כמה טוב לפגוש מומחה

תודה על העצות, הן כבר רשומות במחברת הטיול.

למעלה