מי היה במשמרת מחאה?מי שהיה שישרשר..

אה זאת את שאמרת שקוראים לך פה עדי..

חיפשתי ב"חברים" עדי ולא מצאתי ועכשיו אני מגלה שבכלל קוראים לך "עדיפו"...היה ממש נחמד..אני לא יכולה להשוות כי זאת הפעם הראשונה שאני באמת פועלת עם חברי אנונימוס שהם לא חברים שלי..כי בינתיים פעלנו רק בביה"ס ובאינטרנט...אבל יחסית לפעילות בביה"ס היה ממש טוב!! (חוץ מזה שהזענו כמו לא יודעת מה ועכשיו ממש כואב לי הגב וחוץ מזה בביה"ס כדי להכין פלקטים עם דברים של זכויות בע"ח הרשו לנו לצאת משיעורים)

fish11

New member
תודה לכל מי שהגיע !!!

לדעתי היה יופי ובאו הרבה יותר אנשים ממה שציפיתי. גם נמרוד ושאר חברי אנונימוס מתל-אביב היו מאוד מבסוטים. ושוב - תודה לכולכם.

איזה יפה היה

למראת שחוץ מ- FINAL CUT לא ראיתי שם אף-אחד מהפורום, אבל היה יפה, חילקתי ערמה ממש עבה של פליירים, הסברתי להרבה אנשים על פיטום, בקיצור היה יפה!

שמתי תמונה שלי..כנסו!

ואמרתי מה אני אלבש! איך לא זיהיתם?! אני הייתי עם יעל, הילדה הצולעת עם השיער השטני הארוך (מאד)...הייתי עם תיק כחול...איזה קטע אם דיברנו ולא זיהינו...

מה לבשת? ומי זאת יעל? ומה היא לבשה?

איך זה שלא זיהיתי שם אף-אחד? אגב... אני לבשתי חולצה לבנה-כחולה.

vegi force 1980

New member
מישהו יכול לומר לי

מול איזו מסעדה הפגנתם? הייתי עכשיו בפתיחה של אולמיי אור הירח בחיפה.. אמא שלי עובדת שם במטבח נכון לעכשיו.. היא סיפרה לי שהם עשו שם 70 קילו כבד אווז (שחילקו חינם לכל מי שבא) והוא הייתה צריכה לחתוך... אז אחרי 10קילו בערך היא חתכה לעצמה את היד בכוונה ואמרה שהיא לא כיולה יותר לחתוך את זה...... זה פשוט הגעיל אותי.. האי הייתה בשוק מהגודל של הכבד והתחילה לבכות..(היא מין צימחונית שאוכלת דגים....) כל האוכל שם היה רק בשר ואנשים התנפלו כאילו אין להם מה לאכול בבית.....פשוט מגעיל...... בכל אופן חברים שלי לכל מי שמתכנן אירוע בחיפה.....אולמיי אור הירח....מתעללים באווזים!!!!!

re_ut

New member
נשמע ששכחתם משהו...../images/Emo8.gif

כדאי שלהבא תעשו היכרות מסודרת. לא כל אחד עם נמרוד, אלא אחד עם השני. רעיון: הייתה הפגנה של אנונימוס לפני כמה חודשים, ומארגני ההפגנה הכינו מדבקות קטנות עם שמות פרטיים לפגישה מוקדמת להפגנה. כך גילינו שרעות ישבה ליד רעות, שי ישב ליד שי ודנילה ישבה ליד דניאלה (שבסוף התברר שקוראים לה מיכל והיא שמה דניאלה בשביל הצחוקים...) בכל אופן בסוף הפגישה זכרתי לפחות שישה שיבעה שמות חדשים (את השאר היכרתי ממקודם...) אבל החדשים הרגישו פחות חדשים ויותר בנוח. מלבד זאת, אני רוצה להביע הסתייגות מהרומנטיזציה ש"זמן מחצית חיים" עושה לתופעות אלימות. ההודעה הראשונה האלימה שלך שקראתי הצחיקה אותי, אבל אח"כ התחלתי לראות זאת בצורה יותר רצינית. אל תפגע בבקשה, זה ניסיון לתת לך ביקורת בונה. אני פשוט ממש ממש לא חושבת שאלימות מובילה לאנשהו (אשמח להתוכח על זה אם תרצה). אם במשמרת שהייתה הסברת בצורה סבלנית (גם שפת הדיבור שלך אלימה לפעמים) בוודאי ראית שזה יותר אפקטיבי. מה דעתך?

עכשיו מישהו מזהה אותי?+סיכום משלי!!

אוקי..אז אני כהרגלי איחרתי והגעתי וישר רצתי ליעל..שקבענו שנפגש ליד הפיצה...זאת היתה ה"הפגנה" הראשונה שלנו ככה שלא בדיוק ידענו מה לעשות..אז שאלנו את מי שהיתה לידנו והיא אמרה שאפשר להחתים על עצומה אנשים..אבל כשבאנו לא ידענו כל כך מה להגיד והתחלנו לגמגם כי המילים לא יצאו לנו מהפה...בסוף גילינו שהיה לנו מזל כי מי שדיברנו אליו היתה חבורה של רוסים שבכלל לא ידעו עברית...
אז חזרנו ישר בחזרה כי היה פאדיחות אם זה היה קורה שוב רק עם אנשים שיודעים עברית זה היה בכלל נורא פאדיחות וחוץ מזה ידענו שחוסר ביטחון כזה בשפת הדיבור רק מונע מאנשים להרשם לעצומות..אז חזרנו לאישה ההיא וביקשנו לחלק פליירים..ואז לא היה למי לחלק! חילקנו לאיזה 2 אנשים וכל השאר או שלא היו יותר אנשים או שהם לא רצו שניתן להם בכלל...אז אמרנו לקבוצה שם שאין אנשים והם אמרו לנו שעוד מעט הם הולכים לחורב..אז יעל אמרה לי שהם אמרו לה שחלק כבר הלכו..אז התחלנו ללכת ובדרך חילקנו איזה 17 פליירים...לא הרבה אבל לא נורא...כשהגענו למרכז חורב עוד לא היו הרבה אנשים של אנונימוס..ואני כבר מצאתי לנו מקום שעוברים בו הרבה אנשים אבל יעל התעקשה ללכת ולשאול אם אפשר לחלק פליירים גם בתוך מרכז חורב אבל אני מראש ידעתי שלא אבל יעל..את יעל אי אפשר לעצור....
טוב אז בקיצור היא הלכה ושאלה ואחרי שהיא חזרה עם התשובה..אז ראינו שמישהו כבר תפס לנו תמשום ואין טעם לעמוד באמצע הצומת כי מי שרוצה להגיע לאמצע הצומת חייב לעבור בצדדיה אבל בצדדים כבר עומדים מחלקי פליירים ככה שאין טעם...ואז נזכרתי שיש את תחנות האוטובוסים למטה ואת הטרמפיאדה שממול..אז חילקנו בשני המקומות האלה ואח"כ חילקנו ברחבת החנויות-איפה שד"ר לק וכאלה..שם הצלחנו לחלק רק איזה 6..וגם חילקתי שם למישהו אחד במכונית שאחרי שהוא הבין במה מדובר אמר לי.."סליחה..אבל אני נורא אוהב כבד ואני אמשיך לאכול את זה.."והוא ממילא היה אמור להמשיך לנסוע אז אמרתי לו שלפחות שהוא ידע איזה אכזריות הוא אוכל... שכחתי לציין שכשהתחלנו לחלק בתחנות האוטובוסים התחילו להגיע אנשים שנראו כאילו הם מפגינים של מועדון גיל הזהב עם שלטים גדולים שהתערבבו עם שלנו אז אם הייתם משלבים בין שתי ההפגנות אז היינו מפגינים נגד פיטום ימנים....טוב אז אח"כ לא היה כל כך למי לחלק אז כל מישהו שראינו נתנו לו פלייר..ואז כבר נגמרה ההפגנה וכולם התקפלו ואני הייתי האחרונה שנשארה שם וישבתי על המדרגות איזה חצי שעה עד שההורים שלי באו ונזכרו לאסוף אותי משם... הלוואי שנצליח לארגן עוד דברים כאלה אבל בפעם הבאה באמת נשים מדבקות למרות שזה די נראה ילדותי כזה כמו בכיתה א´..אבל גם אנשים שלא שייכים יתחילו לקרוא לנו בשמות שלנו ויווצר מצב לא הכי נעים..
טוב אז בה ביי לכולם, נטע שהפגינה היום בפעם הראשונה..

האפי לי

New member
סיכום שמח

השארתי את האוטו בכיכר קריית ספר אז כשחזרתי ברגל אני שמחה לספר לכם שהחלטתי לספור את הפלאיירים שאנשים זרקו, היו רק 3 על הריצפה (כניראה שזה מעניין מידי בשביל לזרוק. בהתחלה התכוונתי להרים אותם ואז חשבתי לי אולי מישהו סקרן יחשוב שזו הזמנה למסיבה או יהיה אזרח טוב ויחליט להרים אותם ויקרא את מה שכתוב אז בחיוך נעים נסעתי הביתה..

אוווו...

אחרי וויכוח על אלימות עם חברי פורום אלימות (שכנראה לא קוראים את מה שאני כותב אלה בצורה עיוורת חוזרים על אותם הדברים שוב, ושוב) אין לי כבר כח להתווכח עם אף-אחד על אלימות!

adipo

New member
אתה ופיינל הייתם???

אווווף, אני רק ראיתי את נטע...שזה לא רע, אבל ציפיתי לפגוש אותך זמ"ח! יום טוב וחג שמייח עדי יש עת לכל דבר ולכ דוור יש עט!

האפי לי

New member
אותך ראיתי בערב כשלא זיהיתי?

אם כן וגם אם לא והמדוברת רואה, אני מה זה מצטערת אני הבנאדם הכי לא זוכר פרצופים בעולם..

adipo

New member
ב 16 באוקטובר

יום בינלאומי נגד מקדונלדס. תושבי נהריה והאזור מוזמנים להפגין בשתי מוקדים: נהריה ורגבה. ביום שבת מתן (הזוטון) ואני מקימים לראשונה דוכן בטיילת!המקום יהיה הומה באנשים מכל הגילאים מפני שתתקיים שם הרקדה המונית וארוע לסגירת החופש הגדול. הפעם הדוכן יישא אופי נגד פיטום אווזים בשל החומר הרב שקיבלנו בהפגנה, אך בתקווה שנצליח למשוך אלינו פעילים ולהגביר את הפעילות! אמן! אז בהצלחה לנו, התא- הצמחוני\טבעוני -למען -זכויות -בעלי -חיים -בנהריה יוצא לדרך! בהצלחה לנו. בואו לעזור. יום טוב וחג שמייח עדי יש עת לכל דבר ולכל דוור יש עט!

למעלה