מי היה בצוותא..??

מיץ פזי

New member
מי היה בצוותא..??

אני אני אני!! חחח אני קצת מתלהבת.. חזרתי עכשיו הביתה, הייתה ההופעה הכי טובה שלה שהייתי עד כה (בסה"כ שלוש..) ועלי לציין למען הוויכוח אקוסטית/רגילה וכו' שההופעה הזאת הייתה הרבה יותר טובה ממהופעות האקוסטיות. לא שהיא שרה פחות יפה אבל זה פשוט היה יותר חי והעיבודים הרבה יותר מלאים.. לדעתי לפחות. על ההופעה עצמה.. קודם כל הצוותא מקום ממש חביב, ישבתי באגף ימין, בהתחלה חשבתי שזה ממש תקוע בצד אבל דווקא ראיתי ממש טוב.. טוב כמובן שההופעה הייתה מדהימה, אין מה לעשות זאת רונה.. היא הייתה כמו שהיא, מחייכת, קצת מבויישת, טיפה נבוכה ומעודדת את הקהל שידבר במקומה ואז שרה פשוט.. איי היא מדהימה. כשהיא שרה "והכל יקפא פתאום" במבול.. הרגשתי כאילו בין המילים יקפא ופתאום הכל באמת קופא הנשימה נעצרת לרגע, פשוט שיר מדהים. לצערי לא כתבתי את הפלייליסט, אבל אני יכולה לנסות לשחזר. אחרי ההופעה, היא יצאה מהחדר אומנים ומלא אנשים דיברו איתה, אני פשוט עמדתי שם איזה 10 דקות ודי בהיתי בה בהערצה/אהבה/במחשבה של *למה אני לא בת 28 ולסבית?*.. באיזשהו שלב הלכתי והתקרבתי אבל כל פעם מישהו אחר דיבר איתה ובסוף די השתפנתי והיא חזרה לחדר אמנים...
אחר כך גם ראיתי אותה ברחוב הולכת, אבל היא כבר הייתה רחוקה... לא נורא, לא נורא.. יהיו עוד הופעות. מזל שהיא כזאת מתוקה ותמיד יוצאת ומדברת עם כולם. פשוט מקסימה. בקיצור, אני מאושרת.
יום טוב

bזוהר

New member
ואי איזה כיף..

אני ממש ממש שמחה שנהנית:) ואני גם ממש התרגשתי לשמוע את ההופעה מהרדיו, היה פשוט מקסים אבל כיף לך שהיית שם

noa08128

New member
חח גם אני ויערית ישבנו באגף ימין ../images/Emo13.gif

היה חביב ציפתי ליותר. היה גם כמה קטעים מבדרים.. היה שווה לבוא בשביל אדם

מיץ פזי

New member
היו בהחלט כמה

קטעים ממש מבדרים... נגיד בזמן בין שיר לשיר איזה אישה אחת פשוט צעקה כזה: "אפשר להגביר אותך על פני הנגינה? לא שומעים אותך!" כולםפ היו קצת בהלם, כולל רונה שהייתה כזה אממ כן אממ ופנתה לאיש סאונד ואמרה מה שננמיך את המגבר? קיצר כן די משעשע.. למה ציפית ליותר?

noa08128

New member
לא יודעת

מ נשמע לי נקי מידיי. הייתה חסרה לי הנוכחות על הבמה מידי פעם. אבל אולי זה בגלל שלא הייתי הרבה זמן בהופעה. עדיין בהופעה צריך להכניס פן יותר אישי ויותר מחוספס- שתיתן בראש.. במיוחד בהופעות-מול אנשים(למשל במעיין הזוהר ובWAIT היא הייתה מעולה). בכל אופן הופעה הבאה שאני אלך סביר להניח תהיה אקוסטית. אדם ורונה צריכים לעלות מופע משותף! יש להם כימיה מעולה ביחד :) (חוץ מזה שאדם חתיך) ובאמת ציפיתי שתפתח יותר (אני והצפיות שלי) כאילו בקטעי הצחוקים הייתה תחושה שיש עם מי לדבר- למה לא להאר ככה. אבל לא משנה אני לא אכנס לה (לתחתונים) לאופי. בכל אופן. רק בשביל כמה שירים ובשביל האווירה הנחמדה זה היה שווה. נתראה בשמחות:)

מיץ פזי

New member
כולם רוצים להיכנס לתחתונים

של כולם. ככה זה. אל תרגישי רע
אני חושבת שדווקא הפן האישי של הצחוקים עם הקהל והכול, נכון יש אותו יותר בהופעות אקוסטיות שהיא בערך יושבת על הקהל.. אבל בהופעה כזאת היא הרבה יותר נכנסת למוסיקה ולי דווקא הרגיש שהיא נתנה יותר מעצמה מבהופעה האקוסטית, מבחינה מוסיקלית, מבחינת המילים, כל שיר היה הרבה יותר עוצמתי... אבל נו שוין.. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. ואם כבר טעם וריח.. אדם? חתיך? הממ *חילוקי דעות*..
אבל כימיה מוסיקלית בהחלט קיימת

את יכולה לקרוא לי יער ../images/Emo98.gif

יערית זה שם ארוך, וכבד כל כך
ו.. שלומי לביא
[נו זה קטע כזה של מתופפים, עזבו.]

Sheeesh

New member
אוצה לשתף אתכם במשו..

לא הייתי בהופעה אבל שמעתי מהרדיו, שזה היה כיף שלעצמו... והרגשתי שאני מקשיבה לאלבום שלה כמו תמיד (כי מן הסתם זה התנגן לי במערכת ולא חוויתי את הלייב ) אבל... פשוט נהניתי להקשיב לעיבודים האלה של ההופעה החיה, השירים כמה שהם טובים ויפים כמו שהם פשוט נשמעו לי הרבה יותר טוב!! כאילו שינוי מרענן כזה, כאלה שירים שקיבלו התחלה שונה או סיום או כלי נגינה שהתווספו שלא נשמעים באלבום... אז הגעתי למסקנה שאני חייבת אלבום אוסף של שירים בהופעה חיה... כי זה פשוט נשמע אחרת!!! זהו הייתי חייבת לשתף... אהה ועוד דבר... מדהים שאפילו שהופעה שמשודרת ברדיו אפשר לחוש את האינטימיות שבופעה... מדהימה! שבת שלום

מיץ פזי

New member
לזה בדיוק התכוונתי

כשאמרתי שהופעות חיות הן הרבה יותר טובות. בדיוק זה, העיבודים, הכלים, אין מה לעשות ההופעה החיה מכניסה מן חיות חדשה כזאת לשירים, לדעתי זה גם בגלל שכשאתה מקשיב לדיסק (במיוחד שאתה עושה את זה שוב ושוב ושוב כמו כמה מאיתנו... ) אז אתה מכיר כל פיפס במוסיקה כל אקורד, ובהופעה תמיד זה קצת אחר, קצת שונה ואתה מרגיש איך היא נכנסת לשירים. אני עשיתי לעצמי מיני-אוספים כאלה של כל מיני שירים מהופעות חיות. זה ממש נחמד. בקיצור, אין אדירה, מאז שחזרתי מההופעה אני ממש חווה מעיין ריקנות של אוי ההופעה נגמרה. מה עושים עכשיו?

misheani

New member
הייתי

היה מדהים. יש כמה קטעי וידאו קצרים ובאיכות לא משהו אצלי בסולסיק (ניסיתי להעלות ליו-טיוב, הם גדולים מדי). שם המשתמש בסולסיק- honey_be הנה תמונה:

היי אממ אני דיי חדשה פה בפורום../images/Emo9.gif

גם אני הייתי בהופעה בצוותא גם אני עמדתי לידה כמה דקות ולא העזתי להוציא מילה מהפה הייתה הופעה מדהימה

מיץ פזי

New member
היי אני יודעת מי את!

חחח זיהיתי אותך עוד שם (הרי כל הרעותניקים ערבים זה לזה
) ואפילו עמדנו ליד רונה ביחד והשתפנו.. איי יאיאיי...

למעלה