מי היה היום בלבונטין 7?!

justmewoman

New member
אני הייתי

בהופעה הראשונה מבין השתיים , האמת היא שזו הפעם הראשונה (מיני רבות שעוד יבואו) שראיתי הופעה של שלומי אחרי תקופה ארוכה שאני מאד אוהבת את המוזיקה שלו . דווקא המקום הכנה, נטול האגו והפשטני משהו בטקסטים שלו כובש אותי , אני לא רואה שוביניזם בטקסטים ואם ישנו כזה אז אני סולחת , אני מעדיפה כנות בוטה מתמלילים פוליטיקלי-קורקטיים מזוייפים שלא יגעו בי . נהנתי מכל שנייה בהופעה , קטעי ההומור הספונטניים , האהבה שהוא עושה עם הפסנתר . הייתה תחושה שהפסנתר זו שפה שניה שלו והשירה שפה ראשונה , ולפרקים שניהם דיברו ואמרו דברים הפוכים , זה היה מרתק בעיני הדיסוננס הזה. אני מקווה שהוא ישאר ידוען למחצה אם זה אומר שהוא יתרחק מהמיינסטרים וישאר כפי שהוא. בקיצור נכבשתי לימור

אני גם הייתי.

שלומי שבן הזה, פשוט מקסים אותי..... הייתי בהופעה השניה [נו הוא אמר בעצמו שהיינו יותר טובים;)] למי שהיה בהופעה הראשונה איזה שיר שקט לבחירת הקהל היה? אצלינו היה סיגריות והיה מגניב נהנתי מאוד פשוט מדהים ומרגש

justmewoman

New member
זה מה שהוא אמר ?

מוזר גם לנו הוא אמר שאנחנו קהל הרבה יותר טוב מאלה שיגיעו אח"כ ...:) הוא עשה את לאונרד כהן קחי את הואלס הזה... (דווקא כחובבת לאונרד- זה לא אחד משירי האהובים , אבל שלומי שיחק אותה) אח"כ את השיר של מאיר אריאל עם הציירת הצרפתייה שפשוט הוקסמתי מהביצוע הזה ובסוף את אביב גפן .

ivis

New member
נשמע שהיה ממש מגניב!!

איזה מלך שהוא עשה עוד הופעה.. שתי הופעות אחת אחרי השניה, לא קל.. יש פלייליסט או משהו? איזו בדיחה מוצלחת? בדניאלה, היה שוב (כמו שהיה בצוללת) ''אני הולך על זה... לא מפחד!'' ? שלומי, זה פשוט היה מוצלח, אהבתי
.

למעלה