מי היה היום בלונה פארק בת``א?
T teenagers support New member 24/10/08 #5 אף פעם לא הייתי בלונה פארק, לדעתי סופרלנד הרבה הרבה הרבה יותר שווה בלונה פארק זה סתם מתקנים של קטנים D: בסופרלנד יש אקשן [=
אף פעם לא הייתי בלונה פארק, לדעתי סופרלנד הרבה הרבה הרבה יותר שווה בלונה פארק זה סתם מתקנים של קטנים D: בסופרלנד יש אקשן [=
ה היפ הופ1 New member 24/10/08 #6 חח ההפך בסופרנלד יש רק את הקובה שזה לא מפחיד בכלל.. אחותי בת 8 עלתה לשם ובלונה פארק יש את האנקונדה והמתקן האדום ועוד מלא מתקנים
חח ההפך בסופרנלד יש רק את הקובה שזה לא מפחיד בכלל.. אחותי בת 8 עלתה לשם ובלונה פארק יש את האנקונדה והמתקן האדום ועוד מלא מתקנים
R rebecca121 New member 26/10/08 #11 בסופרלנד יותר כיף,ויש לי שאלה בכול פעם שהייתי בלונה פארק הקאתי! על כול מתקן שעליתי הייתי חייבת להרגע אחרי זה 10 דקות בסופרלנד זה ממש לא ככה! אין לי אפילו בחילה זה רק אצלי?
בסופרלנד יותר כיף,ויש לי שאלה בכול פעם שהייתי בלונה פארק הקאתי! על כול מתקן שעליתי הייתי חייבת להרגע אחרי זה 10 דקות בסופרלנד זה ממש לא ככה! אין לי אפילו בחילה זה רק אצלי?
R rebecca121 New member 26/10/08 #13 חח ממש לא, בסופרלנד עשיתי את הבנג'י ולא היתה לי אפילו סחרחורת לעומת זאת עליתי על הספינה העלובה בלונה פארק שעושה רק סיבוב מימין לשמאל והקאתי את הנשמה
חח ממש לא, בסופרלנד עשיתי את הבנג'י ולא היתה לי אפילו סחרחורת לעומת זאת עליתי על הספינה העלובה בלונה פארק שעושה רק סיבוב מימין לשמאל והקאתי את הנשמה
י יונתנטן New member 26/10/08 #14 כי זה מסתובב וזה עולה ויורד בלונה פארק רוב הדברים מסתובבים שם בסופרלנד דברים יותר מפחידים ופחות מסובבים ת`ראש
כי זה מסתובב וזה עולה ויורד בלונה פארק רוב הדברים מסתובבים שם בסופרלנד דברים יותר מפחידים ופחות מסובבים ת`ראש