מי היה היום במרתף??

פוצנוש

New member
מי היה היום במרתף??

אני הייתי היה נפלא כמו תמיד הקלטתי אז מי שרוצה מוזמן לפנות אלי
כבר אמרתי שרונה אייקון האופנה שלי איזה נעליים מגניבות נעלי סטפס שחור לבן מגניב לאללה למיהו יש תמונות??

רעוּת

New member
אנייייייייייייי

מה שאומר שאני לא הולכת לצוללת
אבל גם ככה אין לי כרטיסים וזה
אבל למה לא לראות את חצי הכוס הריקה כשאפשר
כי אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, וכו' למשל, זה שהיא לא עשתה אף שיר שהוא לא בפלייליסט הרגיל, כמו אייס או טיפס או הקולב
אז מה אם אין לי בעיה עקרונית עם אף אחד מאלה שהיא כן עשתה
חוץ מעם הריקוד המוזר של הלב, כי היה יכול לבוא במקומו משהו יותר טוב, כמו אייס או טיפס או הקולב. ולמה היא לא עושה קאברים יותר
כאילו, מה, יש לה 3 אלבומי מופת אז זהו, נהייתה מגלומנית, שירים של אחרים לא ראויים מספיק?
. כל היואל הזה עלה לה לראש
ועכשיו יש לי משהו ממש שחור להגיד אבל אני אצנזר, כי לא יפה
ואני כן אוהבת את יואל
אני חושבת שהוא אלבום מופת וזה כלכך לא בסדר שאף פעם לא הייתי במופע האמיתי שלו
אבל זה בגלל שזה יקר
זהו, התפרסמה, אז עכשיו לוקחים מחירים מופקעים? מה היא, אביתר בנאי? תיכף היא גם תתחיל לשיר על אלוהים, מה שהיא בטח תעשה במפגש סליחות ופיוטים, שגם בו אני לא אהיה, כי למה שיעשו דברים כאלה גם בפריפריה
כאילו שת"א היא מרכז העולם והיא השמש וכל הכוכבים סובבים סביבה וכל מה שהוא לא רוטשילד או דיזינגוף לא קיים
אפילו את המשחק של מכבי חיפה העבירו למרכז
ואם כבר, אז היא לא ירדה עליהם מספיק
ברור שעדיף הופעה של רונה על לראות את מכבי חיפה מושפלים, עם כל ההנאה שיש בכך. למרות שעבור כמה אנשים מדובר באירועים מדכאים באותה מידה ('עיניים זרות' שווה ערך ל'גול עצמי', או משהו כזה. אבל לא באמת, כי עיניים זרות באמת עצוב, וכדורגל לא). שאלתי פעם את האקס שלי איך הוא יכול להשוות הופעה של רונה למשחק כדורגל (מה שהוא העז לעשות, ברוב חוצפתו)- ואני לא בדיוק זוכרת מה הוא ענה לי על זה, אבל כנראה הקשר שלנו לא שרד את זה- מה שגרם לי קצת לרצות לחתוך את ורידי כשרונה שרה את הפעם האחרונה, משום מה. ואם כבר, אז זה שיר די מדכא. כמו רוב השירים שלה. ואלה שהם לא מדכאים, אז זה רק בגלל שלא מקשיבים למילים שלהם. או שהם מעצבנים, כמו הריקוד המוזר של הלב. ואם כבר העלתי את עניין הריקוד המוזר של הלב (שכזכור, תפס מקום של שיר ראוי יותר)- אז למה היא אומרת "כמה מתוק וְמריר הכאב" ולא "כמה מתוק וּמריר הכאב"? זה לא אמור להיות ככה? חשבתי שאחרי יואל היא כבר יכולה לעבור בגרות בלשון בהצטיינות
למה היא לא מכלילה את הלמידה לשאר השירים? זאת למידת הכללה פשוטה יחסית
אני בטוחה שלנגן את הקול שקורא לי זה יותר מסובך
ואם כבר היה את הסיגר בוקס גיטאר, שדרך שכשערן ויץ ניגן עליה הוא עשה נזק בלתי הפיך לעור התוף שלי עם האוקטבות שהוא הגיע אליהן, למה לא שרו את הקולב
. וזה היה "מרמור בשיטת האסוציאציות החופשיות של פרויד"
. קיצר, היה מאגניב, לילה טוב
.

רעוּת

New member
אהא,

ולפני שאני אתחיל לחשב לך מתאם ספירמן בין "הנאה מהופעות של רונה" לבין "הנאה מסרטי שואה" ואוכיח שיש קשר בין השניים אך הוא קשר מזויף ולא סיבתי בגלל ששניהם נגרמים בגלל המשתנה "הפרעות נפשיות", אני אלך לעשות את זה (לחשב מתאם, נו
) על משתנים ראויים יותר
. ואם לא הבנת מה שכתבתי פה- אשרייך
.

למעלה