מי היה/היו הגאונים והנחמדים שהדליפו

מסטיקה

New member
מי היה/היו הגאונים והנחמדים שהדליפו

וגרמו לפרסומים בימים האחרונים בכל עניין החקירה המשטרטית בנוגע לראש הממשלה ערב כניסתו לבית החולים וניתוח הצנטור בלב שהוא היה אמור לעבור מחר בבוקר.. פשוט גועל נפש מי עושה דבר כלכך לא מוסרי ולא אנושי בזמן שכזה.. ודרך אגב אני לא ממצביעי קדימה וגם לא מתומכי המהלכים הפוליטיים שלו בשנים האחרונות...אבל בכל זאת ובכל מצב לא מדליפים או מפרסמים דברים כאלה על אדם בדיוק לפני שעומדים לבצע בו ניתוח קל ככל שהוא היה אמור להיות. כנראה שלעולם לא יהיה ניתן להוכיח קשר בין הפרסומים האלה והמצב הקשה שנמצא בו שרון עכשיו,אבל בכל זאת כנראה שפרסומים כאלה לא יכולים לשפר את מצבו הנפשי והפיסי של שום אדם.

ההדלפות והפרסומים היו דווקא מצד

שמאל. שימי לב לעובדה מעניינת. אנשי שינוי, מרצ, עבודה תקפו את שרון א-אבל בליכוד שהבינו כי מצבו של שרון קריטי העדיפו להחריש. השמאל היא מאורת נחשים גם למי שכורת עימו ברית.

sknr 1

New member
אני בטוח....

שזו לא הסיבה שהוא הגיע למצבו היום !! איך אתם השמאלנים, מוצאים הסברים דימיוניים למצבים שקורים !!
ממש מיסמך מזעזע.....

מסטיקה

New member
אני בוודאי לא שמאלני..אבל גם לא

מגדיר את עצמי כ"ימני" אבל הייתי נגד תוכנית ההתנקות והקואליציה שהוא עשה עם מפלגה דוחה כמו שינוי... אבל אני לא בקטע של להגדיר את עצמי כזה או אחרת.. בכל מקרה אני חושב שבהחלט פרשומים שכאלה יכולים להשפיע או להחמיר מצב בריאות של הרבה מאד אנשים...אולי זה השפיע גם על שרון ואולי לא כנראה שלעולם לא נדע, אבל כל מה שאני יודע זה שמי שהדליף וגם לפרסומים כאלה הוא/היא מנוולים לא אנושיים (ומצידי שיהו שמאלני ימניים או חייזרים ירוקים זה באמת לא משנה..)

למעלה