מי היה מאמין? קניתי את אביב גפן...

Me4britney

New member
מה שתגיד.

אני לא מעוניין להמשיך את הוויכוח סרק הזה אשר ממילא לא יוביל לשום נקודת מוצא,כיוון שלשנינו דיעות שונות לחלוטין. מה שגם אינך מסוגל לנהל דיון תרבותי וישר מעלה דיעות קיצוניות והחלטיות שנקבעות על-ידך כעובדות מוצקות (כשהם בעצם רק דעותייך האישיות),אז בוא נשאיר את זה פתוח.

vnskhe

New member
אני לא מבין אותך...

אני מדבר איתך יפה אומר את דעתי ואתה לא יודע מה להגיד אז אתה לא רוצה להמשיך את הוויכוח? תשמע המילים הגבוהות וההתנשאות שלך לא עושים עלי רושם, אתה לא מכיר אותי, לא יודע מי אני, וקובע שאני לא מסוגל לנהל דיון תרבותי, ושים ליב לזילזול שלך בהודעותי "מה שתגיד", איך אני בדיוק יכול לא לתקוף אחרי זילזול כזה? אז תפסיק דיי עם ההודעות האלה דיי להיות המסכן שתוקפים אותו דיי לא להגיב לעניין כי אתה פשוט לא יודע איך. אני קיללתי? אני התעצבנתי? עשיתי משהו כזה? אז איך החלטת שאני לא יודע לנהל דיון תרבותי? תחזור למוזיקת פופ שלך עזוב אותי בשקט.

eliavtu

New member
אם אתה אומר שפופ זו מוסיקה רדודה

אתה זה שרדוד יש פופ מעולה - אתה מפסיד המון בנאדם :) <ואגב אביב הוא אמן פופ ולא רוק>

מתניק16

New member
עם הזמן אלבום רדוד?

אלפי אנשים הוא שיר רדוד? בשבילך? אין זמן תחת השמש? זוהרים? (חות מהפצצות לפנים) זה רק הלב? מגיפה?

נדב!!!

אני שמחה שהבנת בסופו של דבר שר-ו-ק זו ה-מוזיקה! האמת אני גם כילדה דחיתי את אביב ואת כול הדימוי שלו ואז לאט שגדלתי הבנתי איזה שירים ואיזה יוצר מדהים הוא. ומהי מוזיקה אמיתי. אני אישית אוהבבת תשירים הישנים של אביב שירים חזקים עם מסר שעובר... אבל עם הזמן יש שם שירים נורא יפים. אז תהנה מהדיסק!!!!=)

Forever NemeSh

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gifכיף לשמוע על תובנות כאלה

לא סתם נאמר "אפשר לאהוב, אפשר לשנוא אבל אי אפשר להתעלם!" כשמכירים את האמת של הכתיבה שלו, אי אפשר להתעלם ממנה ואולי מבינים שהוא כותב מדהים ואמן מיוחד מאוד. כיף לשמוע ש"התאהבת" במוזיקה שלו ונסחפת גם..
תמשיך להנות מהמוזיקה כל עוד היא מתנגנת וקיימת

Jude Lennon

New member
אני חייב לבגיד ש...

יש לך טעם נוראי פשוט במוסיקה.... כמה שאני אוהב ת'מוסיקה של אביב (ואני אוהב...) הדיסק של נינט הוא הדיסק העלוב ביותר ששמעתי בחיי אני חושב... לא יודע אם זה המוסיקה... מה שבטוח לנינט יש כל טוב מדי בשביל לשיר שירים של אביב גפן. הביצוע שלה של "אל תדאג" היה פשוט משפיל. אבל אני שמח שאתה שומע אביב, אני ממליץ על "עכשיו מעונן"

למעלה