מי היה מאמין

last day

New member
מי היה מאמין

אתמול, אחרי 12 שנה, סיימתי בית ספר. אחרי אין סוף חזרות, הר של עצבים וטיקים שלא נותנים מנוחה, הופעתי בטקס סיום היה לי כייף ועצוב, התרגשות שאני עכשי הולכת להכנס לחיים האמיתים ועצב, שאני הולכת לאבד חברים טובים (בדוגרי עכשיו, אני הולכת לאבד קשר עם חצי מהאנשים) עם הטוראט- הטיקים, הOCD, ההפרעות קשב שעושות לי את המוות, אני מוציעה תעודת בגרות, ועוד תעודת בגרות סבירה לחלוטין (70+ שזה בסדר יחסית לילדה ששונאת ללמוד) למרות שזה רק תחילת הדרך, אני מרגישה שסיימתי פרק משמעותי בחיי. סתם היה לי צורך לשלוח הודעה. להראות לכם הורים יקרים שאם אני יכולה לעשות את זה, אין סיבה ששום חולה טוראט בשום מצב שהוא, לא יכול

את פשוט ../images/Emo47.gif

איך אומרים ? שיחקת אותה ו-ב-ג-ד-ו-ל ... את שיכת לקבוצה הולכת וגדלה של אנשים שפרסמו כאן בפורום את ההישג המכובד של סיום התיכון בהצלחה ! מסכים איתך שזה עצוב לאבד חלק מהחברים, אבל אין מה לעשות .. בכל שלב בחיים תצטרכי להפרד מאנשים שנהנת בחברתם ולהכיר אנשים אחרים .. זה יקרה בצבא, באוניברסיטה (אין לי ספק שתגיעי לשם) ובתחנות אחרות בחייך.. עד שתתיצבי ותתחילי לבנות סביבך מאגר חברים קבוע .
אני מאחל לך שהתחנות הבאות שלך יהיו מוצלות לא פחות מתחנה משמעותית זו שכרגע סיימת בהצלחה (70 זה בהחלט ציון מכובד !)
מאחל לך תמיד רק הודעות שמחות כאלה .. אגב, שקלת בעבר לפנות למנתח פלסטי שינסה להוריד את הכתם האפור הענק שיש לך על הפנים בתמונה ??? סתםםםםםםםםםם

last day

New member
חחחחחחח

זה לא מצחיק, זה חתיכת ניתוח פוטושופי להוריד את זה P: ותודה רבה=]

הלנה

New member
../images/Emo49.gif איזה כיף!!

כל הכבוד לך, אכן סיימת פרק מאד משעותי בחיים ואני מאחלת לך שתצליחי לעבור בהצלחה את כל היעדים שתציבי לעצמך גם בעתיד... אבל בינתיים... תעשי חיים!! תהני מהחופש...מתי את מתגייסת?

last day

New member
תודההה../images/Emo24.gif

ב21 לסמפטמבר, אבל אני משנה את זה כדי שאוכל להתגייס ביום שמגייסים סמבציות (וזה קצת בעייתי כי זה כלל צהלי)

smailie

New member
בשעה טובה, דניאל ו../images/Emo50.gif!

אכן, משמח מאוד ואת על דרך המלך. מעכשיו, נראה ששום דבר לא יפריע לך ולא יעמוד בדרכך. עקבתי אחרי ההודעות שלך בפורומים לאורך השנה האחרונה והיה לי קשה מאוד שלא להתפעל מכל ההתמודדויות שלך. המקרה שלך בהחלט מעורר אהדה... וגם הזדהות, אני חייב להודות. נ.ב: האם עשית תלתלים מאז התמונה האחרונה שפירסמת בפורום הזה (להזכירך: מהטיול לאילת), או שרק נדמה לי?

last day

New member
תודה=]

תמיד היה לי שיער גלי, בטיול השנתי פשוט החלקתי אותו עם מחליק, בטקס פשוט שמתי עליו מוס....

הלנה

New member
דניאל, לא שכחתי....

שיש לנו פגישה...אז גמרת עם כל המבחנים? לערן יש מבחנים עד ה- 10 ביולי.

last day

New member
כנ"ל

אני עושה מועד ב' במתמטיקה אז אני מסיימת את כל הבגרויות ב14 ליולי.

WOW../images/Emo20.gif גם "תותחית" וגם יפה../images/Emo8.gif אבל הכי חשוב

ההישג האישי, שכפי שכתבו כבר - מסמן התחלה של הישגים רבים ונוספים אחרים. פשוט כיף לראות את הדרך שעשית - והרבה בזכות היכולת שלך להתסכל קדימה ולצפות לעתיד
מאחלת לך עתיד מזהיר והצלחות רבות בכל מעשי ידיך
ממש "אשת חיל"
כל הכבוד
כל הכבוד
כל הכבוד
כל הכבוד
כל הכבוד

ואוו גאה בך!../images/Emo24.gif

מזל טוב על סיום פרק בחייך ולהתחלה חדשה. אספר לך סוד לגבי חברים... אני לא שומרת בדר"כ קשר עם חברים מהעבר וכל תחנה בחיי אני מכירה חברים חדשים וככה כיף לי לכן חושבת שאל לך להתבאס מכך ולפעמים הכרות חדשה דווקא עושה את ההבדל! העיקר שיהיה לך המון בהצלחה ותעשי חיים משוגעים!

למעלה