מי היה מאמין.....

GIL B

New member
מי היה מאמין.....

לא האמנו,אולי קצת שאננות...אולי קצת מחשבה שלא,זה לא יכול להגיע.. עכשו אנחנו כמו בתוך סרט,אבל סרט רע...עדיין קשה לאכל ולהפנים,אבל עוצמת הנפילות יותר חזק מכל מציאות....ספרתי את הנפילות,ולא,זה לא היה ההד שלהם ,ספרתי נכון,לצערי הרב...יותר ממה שפורסם... ורק בשביל להמחיש לכם שאנו עדיין חיים במדינה קצת משונה..התקשרה אלי מישהי ממש כמה דקות אחרי המטח הראשון ושאלה אם אני יכול להטיס אותם היום בערב...לך תבין,אנשים חיים בעולם אחר... עכשו קצת אחרי התרעננות,מקלחת זריזה של כולם וממתינים לבאות.. לא נעים,הרגשה חרא..מה אומר לכם...נקווה שזה יגמר בקרוב ונחזור לחיים הרגילים והכי חשוב לטוס.. שלכם מהצפון המופגז(שוב,מי היה מאמין שאכתוב אי פעם כך..) גיל נ.ב:נראה לי שאני הממגיס"ט הכי צפוני שנשאר עדיין בבית..תקנו אותי אם אני טועה... יהודה?... נמרוד?......אסף?-פרש למרכז...

לעולם לא !!!!!

גיל ידידי לעולם לא אלך למקום אחר זולת הצפון שלנו, הייתי גם הייתי קרוב כ-400 מטר ממוסך הרכבת,בדיוק מאחוריו,הוא לא משפיע עליי לרעה (נסראללה),ואני חושב שלו יכולתי הייתי טס לו מול הפרצוף ב"חרקות" אדירות,כמוני כמוך לא יכול לרצות אנשים ואני חושב אוליי לתבוע אותו על אובדן הכנסות, מה אתה אומר?חוץ מטיל יהייה לו מה לשלוח לנו? עוד יבואו ימים טובים יותר ..... חזק ואמץ נמרוד

למעלה