מי היה מקפל את האסים פה ?

Johnblaze

New member
מי היה מקפל את האסים פה ?

http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1037857 טורניר של 20 דולר 9 שחקנים

Harleydude

New member
לקפל מוקדם אבל גם לדחוף מוקדם

קודם כל לא אמרת כלום על השחקן שנגדך, מה הטווח שלו על הבאטן? רחב? צר? בגדול זה מצב קשה במיוחד בגלל שאתם לא יושבים עמוק אז לברוח מהאסים קשה, אבל לכל הפחות תשווה בפלופ כשאתה דוחף אין אף יד חוץ מאס מלכה שתשווה לך פה שאתה מנצח. א-ף י-ד. (קינגים בטח היו מעלים לפני הפלופ).

Johnblaze

New member
הבליינדים היו נמוכים

אז הטווח שלו בטח לא היה רחב לא רציתי להשוות לו כי גם ככה הייתי כמעט מחוייב אז העדפתי ללכת אול אין ואם הוא מושך לסטרייט אז שישלם

Harleydude

New member
אוקיי

אם הבליינדים היו נמוכים אז דווקא הטווח שלו כן רחב (הרבה ידיים שהוא ישווה איתם בפוזיציה). אבל מאוד תלוי בשחקן, קצת קשה לדבר על דברים כאלה בלי לראות סטטיסטיקות או לשמוע ממך איך תייגת אותו. בגדול, ברגע שעשית אול-אין, האם אתה באמת חושב שהסטרייט ישלם לך? ומעבר לזה, כמו שאמרתי מקודם, אין שום י-ד חוץ מאס מלכה שתשווה לך כזה אול אין גדול שאתה מנצח. אני אגיד את זה עוד פעם - אין ש-ו-ם יד חוץ מAQ שמשווה אול אין שאתה מנצח במצב הזה. תחשוב על המצב הזה מעבר ליד הספציפית הזאת, על הפלופ הזה מתוך הפעמים שישוו לך כמה פעמים תראה אס מלכה\K 10 - שספק שהוא בכלל בטווח שלו ועוד יותר ספק שהוא ישווה לך אול אין, וכמה פעמים תראה סטים או זוגיים? נכון, השקעת 280 בקופה, אבל היה לך עוד אלף מאחוריך, אז לא היית כזהה מחויב בטח ובטח שלא בבליינדים 20\40. אם אתה מתקשה לוותר על האסים בכזאת קלות אז השוואה פה באה בטוב ואז אפשר לשחק את המצב הלאה לפי הטרן, אני די בטוח שהמלכה שפגעה בטרן הייתה משכנעת אותך שהאסים שלך לא טובים פה. מה גם שלא ממש רע לפסול צ'ק רייז במצב הזה, כי זה מהלך שמסמן שיש לך יד בעוד שCBET אתה עלול לעשות פחות או יותר עם כל הטווח שלך במצב הזה. אם אחרי צ'ק רייז אתה מקבל התנגדות אז אתה יכול יותר בקלות לשקול עם איזה ידיים היריב שלך מוכן לסכן הכל ואיך אתה מול הטווח הזה. ואם הקופה עוברת בצ'ק צ'ק אז אתה מקבל גם הרבה יותר תוחלת מטווח הבלופים והזוגות היותר חלשים שלו. בגדול זה מצב די טריקי כי אתה יושב עם בערך 30-40 ב''ב (אין לי כח לבדוק בריפלייר :) ) וקשה לברוח מאסים עם ערימה כזאת כשהגבול בין מחויב ללא מחויב לקופה הוא מאוד דק. מה שכן, אני חושב שמה שאתה תיארת זה דווקא אחד התסריטים שבהם כן אפשר לברוח מאסים. קח את מה שאני אומר בעירבון מוגבל כי אני יותר משחק קאש כשיש מאחוריי יותר בליינדים ועם כמה שאני מדבר גם לי כואב לזרוק אסים :)

Johnblaze

New member
(-:

תודה על התגובה זה באמתמקרה די גבולי..אני לא בטוח עדיין מה המהלך הנכון בדיפ סטאק מזמן הייתי מעיף אתהאסים כמובן

למעלה